Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznessenzeb

w co zainwestować pieniądze?

Polecane posty

Gość gość
Nie ma co sie od razu zle nastawiac tylko poczytac, przyjrzeć sie wszystkiemu. A tak w ogóle polecałabym zatrzymać sie na chwilę też tutaj https://www.bgzbnpparibas.pl

Gość gość
Mój aktualny podział portfela to forex, złoto i giełda. A inwestuję przez XTB. Czy to optymalne? Uważam, że tak, ale to każdy może mieć swoje doświadczenia. Wiadomo, że inwestowanie wymaga wiedzy na dany temat i znajomości danego rynku, ale generalnie można w ten sposób sporo wyciągnąć. Tylko cały czas pracujcie nad wiedzą, nad umiejętnościami - dużo z tego wyciągniecie.

Gość gość
Ja na waszym miejscu zainwestowałabym w nową giełdę kryptowalut http://kryptowaluty.expert/coincasso/ jeżeli zastanawiasz się i chcesz inwestować długofalowo to czas na Ciebie. Zapoznaj się ze szczegółami inwestowania.

Chcecie w coś zainvestować ? Czy 25% w skali 110 dni to dużo? Całkiem sporo . Dlatego już nie muszę pracować .Tak rzuciłem pracę , poświęcam dziennie 5 minut i zarabiam całkiem fajną kasę , kupiłem nowe autko , zwiedzam świat .Jeśli cię to zainteresuje napisz do mnie zarabianieprzeznecik@gmail.com

Gość gość
To jedno z pewnych miejsc do którego zdecydowanie radziłabym zajrzeć https://www.bgzoptima.pl/ po wiele przydatnyc informacji na temat lokat

Gość kampers

Rozsądnie, z głową, mając na to jakiś sensowny plan. XTB? Oni tam zapewniają w zasadzie wszystkie niezbędne narzędzia inwestycyjne, macie gwarantowany stop loss, ochronę przed ujemnym saldem, tak więc potencjał jest ogromny, ale jak to wszystko wykorzystacie, to już w pełni zależne jest od was. Forex pozwala zarobić dobre pieniądze, szczególnie jeśli poświęcicie się analityce, analizom rynkowym. Bo generalnie pod tym względem naprawdę sporo się zmieniło.

Gość kaspro

XTB ma kilka różnych tematów - zacznijcie od tego, tam macie demo systemu. Oceńcie, który temat jest wam najbliższy i powinien wam podejść. Dopiero na tej podstawie podejmujcie decyzje, ale tylko na opcji demo. Czas dojścia do odpowiedniej wiedzy to nie chwila. Musicie poznać narzędzia, zrozumieć rynek, obserwować go. Warto również zrobić szkolenia, obserwować codzienne analizy rynkowe. To takie podstawowe kroki do tego, żeby móc realnie zarabiać.

Gość gość

Na niepewne czasy najpewniejsze jest złoto. Zawsze się najbardziej taka inwestycja zwracała w obliczu wojen i różnych innych załamań, inflacji itp. Także ja złoto będę bardzo polecał i zachwalał. W temacie kupna/sprzedaży mam sprawdzoną firmę na mennica24.pl. Duży wybór czy to sztabek, czy to monet, duży wybór też kruszców – od złota, przez srebro, po platynę.

Gość kagiers

Też uważam, że najlepiej zacząć od XTB i ich bazy - wtedy można z tego wyciągnąć maxa, ale przede wszystkim przygotować się do inwestowania bez wydawania na ten cel większej kasy. Tzn. w zasadzie żadnej kasy. Wystarczy konto demo, systematyczność, analityka, zrozumienie danych rynków. A ile da się z tego wyciągnąć? To już w zasadzie wszystko zależy od was, waszego podejścia i zaangażowania. Na pewno potencjał inwestycyjny jest duży.

Gość vvvviolettta

Ja tez jeszcze coś Wam podpowiem https://www.prudential.pl/przyszlosc-dziecka
To na pewno jedna z takich rozsądnych mozliwości co do zabezpieczenia przyszłości.

Gość gość

Bez problemu dopasujesz coś do swoich oczekiwań w ofercie mennica24.pl. Monety, sztabki różne wagi.

Gość gams

Ta sama sytuacja. Jest system XTB, są odpowiednie narzędzia. Solidnie podziałajcie, to będą też efekty. Wiadomo, że wszystkie kroki muszą być podejmowane odpowiedzialnie i rozsądnie. O ile tak będzie, to efekty powinny być znakomite. Rynek wciąż przechodzi metamorfozę, a zarabianie wymaga odpowiedniego poświęcenia analityce. Działajcie z głową - będziecie zadowoleni. 

Gość Lcf

Zainwestuj w prostytutkę ze złotym sromem.

Gość Krzysztof

Zobacz sobie ofertę na mennica24.pl, mają sporo ciekawych opcji zarówno w zakresie monet i sztabek więc na pewno będziesz mogł dopasować do tego ile chcesz zainwestować.

Gość InvestGirl

Witajcie,
zapewne wielu z Was przeglądając takie fora jak to, szuka sposobów na bezpieczne zainwestowanie własnych środków. Wiem już z własnego doświadczenia, że nie łatwo jest podjąć odpowiednią decyzje i znaleźć dobrą inwestycję, która zwróci się dość szybko. Dlatego postanowiłam przedstawić Wam program inwestycyjny na którym zarabiam sama od prawie roku, znajdziecie go pod adresem dochodowe-inwestycje.pl Platforma jest bardzo intuicyjna i zrozumiała nawet dla laika, umożliwia min. handel udziałami takich firm jak McDonald's, Apple, Nike i wiele więcej. Oczywiście możemy liczyć na pełną pomoc ze strony suportu który odpowie nam na każde pytanie i może wystartować. Jeżeli mielibyście dodatkoweo pytanie oczywiście, chętnie również odpowiem 

Pozdrawiam i życzę wysoki zarobków
InvestGirl

Gość gość

Tu jest coś do czego moim zdaniem warto na pewno zajrzec https://www.bgzbnpparibas.pl