Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznessenzeb

w co zainwestować pieniądze?

Polecane posty

Gość gość
Inwestycja w Hiszpanii. Można naprawde dobrze zarobić , tylko trzeba pamiętać że jeżeli to ma być inwestycja to polecam rozgladnac sie za firmą która zajmuje sie zarządzaniem nieruchomościami i specjalizuje sie w wynajmie bo jeżeli agencja tylko sprzedaje to może okazać sie że potem po sprzedaży kontakt sie urwie. Tak robi wiele biur nieruchomosci. Ja zaufałem firmie whiszpanii.pl i jestem zadowolony!

Gość gość
Potwierdzam. Hala magazynowa wymaga milionów złotych, ale mając pomysł na ten biznes, można z tego wyciągnąć naprawdę sporo. Ogólnie zerknijcie w JARTOM, zobaczcie ile mają wolnych nieruchomości w branży magazynowej. Ogólnie - zdecydowanie jest co robić.

Gość Sylwia Mak
Pieniądze trzeba tak zainwestować aby zwróciły się z nawiązką, trzeba stworzyć dobrą lokatę. Ja mam sporo gotówki odłożonej i chodzi mi po głowie myjnia bezdotykowa, bo brakuje ich w moim mieście. Znajomy prowadzi myjnię i kosi niezłą kase, a gotową myjnie zamówił sobie w firmie Aspera, wpadli na działkę i w parę dni stała gotowa do pracy myjnia. Fakt taka myjnia kosztuje nie mało i trzeba sporo zainwestować, ale wtedy mamy pewny stały dochód miesięczny, a taki biznes praktycznie sam się prowadzi.

Gość gość
Najlepiej inwestować w to co zawsze będzie miało wartość chociażby ze względów topniejących złóż czyli złoto oraz kamienie szlachetne. Bardzo modny do inwestycji jest obecnie Tanzanit. https://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl/

Gość przemek1982
Cześć, ja od kilku miesięcy zainwestowałem w masternode na walucie Polis. Dziennie przynosi mi to zysk około 150 zł co miesięcznie daje 5000 zł zarobku. Codziennie do mojego portfela spływa około 8 jednostek Polis Plusem jest to, że przez cały czas jestem właścicielami zainwestowanego kapitału i mogę nim dysponować np łatwa i szybko spieniężyć

Gość dissi
Ja czytam już jakiś czas o złocie inwestycyjnym i myślę że jest to w miarę zachowawcza i bezpieczna inwestycja. A najczęściej kupowane rodzaj złotych monet to: http://skup.zlota.pl/zloto-inwestycyjne

Gość Telinna
no jeżeli chodzi o inwestowanie to Pan Piotr Bralczyk zdecydowanie ułatwia sprawę. Podpowiada, pomaga i przede wszystkim mozna od niego sie nauczyć w co zainwestować pieniadze żeby mieć zyski

Gość czerwonyzonk
W co zainwstwoać? W coś co przyniesie rozsądny i bezpieczny zwrot w perspektywie czasu. Moim zdaniem całkiem dobrym pomysłem są lokaty bankowe. Może nie generują zbyt spektakularnego zysku, ale jest on z pewnością pewny i regularny. A oprocentowanie lokat czy kont oszczędnościowych będzie rosło wraz ze wzrostem inflacji - taka prawda. Aktualnie wygląda to mniej więcej tak jak tutaj: http://www.tanie-konto.pl/promocje/

Gość Marcineeee42
Ja chcę zainwestować w koparki kryptowalut, czy może ktoś kupował na tej stronie https://coinminer.com.pl/

Gość gość
Polecam zakup obligacji korporacyjnych. Można szybko i bezpiecznie zarobić. Jeśli się na tym nie znasz, to zajrzyj tutaj https://www.big.biz.pl/kontakt/

Gość hekond
Potwierdzam XTB. Macie u nich dostęp do akcji, obligacji, waluty, kryptowaluty i innych tematów. Wszystko na jednym systemie, do testowania w ramach konta demo. Oni mają wyjątkowy system o nazwie xstation. Jeden z najlepszych, jakie są dostępne, z genialną analityką. Oczywiście potencjał zysku w każdym przypadku jest duży, ale najpierw musicie po prostu poznać te rynki i narzędzia, jakie oferuje XTB. To wszystko ułatwia i zabezpiecza inwestowanie.

Gość Iggiska
mi w tej kwestii pomógł Pan Piotr Bralczyk, który doradzić w co najlepiej zainwestować, co zrobić żeby pracowały...szczerze mówiąc gdyby nie on to nie wiedziałabym co zrobić

Gość PatrykPOMOGE
Mam pewien pomysł ostatnio z reszta sam w to zainwestowalem malo bo malo ale naprawde pieniade same sie mnoza. Z reszta jesli bedziesz zainteresowany to z checia porozmawiam z toba na ten temat pisz smialo chetnie odpowiem wlokapatryk@gmail.com pozdrawiam Patryk

Gość PatrykPOMOGE
ja juz wiem w co zainwestowac i powiem ci zaczalem szkoda ze nie mam wiecej bo jak bym mial takie 100 000 zl to juz bym ustawiony dosc szybko niestety na ten moment zaiwestowalem marte 2 - 2,5 tysiaca zl ;p ale kazde pieniadze dalej bede ladowal w ten pomysl bo naprawde szybko mozesz sie wzbogacic nawet zostac w bardzo krotkim czasie milionerem ! tyle chcesz wiedziec więcej to napisz wlokapatryk@gmail.com

Gość gość
Normalnie... XTB pozwala wejść w różne tematy, w różne pochodne. Co polecam? Akcje rzeczywiste bez prowizji - najlepszy kierunek. Oni mają to na bardzo dobrych warunkach - do 30k euro bez żadnych prowizji, a coś takiego to po prostu konkret. Opłaca się.

Gość gość
Im większa niepewność polityczna, tym bardziej złoto zyskuje, więc teraz jest całkiem niezły moment, żeby dokupić. Ogólnie stawiam na złote monety, bo łatwiej mi się je przechowuje. Mam specjalny segregator i wydzielony mały sejf. Nikt nawet nie wie, że coś takiego mam i to chyba podstawowa zasada. Jak chcesz po prostu kupić złoto najwyższej próby, a po pewnym czasie bez problemów sprzedać to mennica24.pl.

Gość lakka
myślę, że w takich tematach warto poradzić się jednak specjalisty - myślę ze akurat Pan Bralczyk jest doradcą wiec warto go posłuchać!

Gość gość
Fizyczne złoto tylko w http://mennica24.pl. Bezpiecznie, formalnie bez zarzutu, oryginalne, najpopularniejsze odsłony złota inwestycyjnego, że nawet laik poradzi sobie z upłynnieniem.

Gość PatrykPOMOGE
Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ?! Po prostu zarejestruj się tu https://wuka93.fn.xyz/ Strona oficjalna w 100 % a rejestracja darmowa Jeśli portal Ci się spodoba i zarejestrujesz się z mojego linku, jestem w stanie podarować Tobie BONUS 5 % tj Jeśli zainwestujesz np 1000 $ otrzymasz ode mnie 50 $ EXTRA , inwestujesz 10 000 $ otrzymasz 500 $. Po szybkiej rejestracji napisz do mnie na meila: wlokapatryk@gmail.com a napewno się dogadamy oraz Ci pomoge i udziele więcej info. Pozdrawiam i zachęcam do współpracy ;)

Gość zuzanna111
Może jakiś swój biznes? Coś co niekoniecznie wymaga jakichś umiejętności dużych z zarządzania czy też księgowości, no i coś co może nie wymaga zainteresowań z takiej dziedziny. Dużo słyszałam o myjniach bezdotykowych. Nawet czytałam artykuł o prostych biznesach dla każdego i taka myjnia się tam znalazła. Jedyne co potrzeba to gotówka i działka budowlana, a resztą może się zająć np. Aspera - firma która buduje takie myjnie. No a później dopilnować tego i tyle. Sama na siebie zarabia także fajnie.

Gość Sebbis
no ja myślę ze warto to przemyśleć i jak się nie wie w co zainwestować pieniądze to warto poradzić sie specjalisty. I tutaj np Pan Piotr Bralczyk doskonale doradza i podpowiada jak inwestować pieniądze! polecam

Gość gość
Fachowe doradztwo i to naprawdę fachowe, a nie jakieś byle co masz na http://mennica24.pl/ . Dzięki nim zacząłem w sumie temat złota inwestycyjnego. Masz u nich najlepsze stawki. Zupełnie bezkonkurencyjna marka i chyba zdominowali branżę pod kątem stawek i jakości obsługi klienta. Sprawdź i się przekonaj. Pewnie wiele ludzi to potwierdzi.

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875