Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figofagooo

mój eks - nie poznaje go

Polecane posty

Gość figofagooo

Szok. To nie jest facet z którym byłam 8 lat!!!!. Rozstaliśmy się dwa lata temu, a on od tamtej pory skacze z kwiatka na kwiatek i jeszcze mnie o tym informuje, jak to jemu jest dobrze. Przyjaźnimy się, to ja zerwałam, bo miał jakieś konta na portalach randkowych. On zaczął chodzić na siłownię, modniś się z niego zrobił i co chwilę zmienia dziewczyny, bo jak twierdzi szybko mu się nudzą. Czasem mam ochotę po prostu poinformować daną dziewczynę, że z jego strony to tylko zabawa, ale to by nic nie dało. Przez niego nabawiłam się nerwicy, którą właśnie leczę od kilku lat. Wasi eks też się tak zachowywali po rozstaniu? Może on był od początku dupkiem, a ja tego nie zauważałam. No nie mogę tego strawić :(

Gość ewewereer
no i czemu go nie zablokujesz, nie zmienisz tel, maila? nie rozumiem

Gość A co to niby
Nie ucina kontaktu, bo go nadal kocha.

Gość BBRRRRRRRRR
bo jedyne co nas powstrzymuje przed byciem jak twój mąż (eks mąż) sa nasze żony. Gdyby mnie wywaliła za drzwi też bym sobie używał ile wlezie. w związku już był teraz smakuje różnych potraw. Pytanie brzmi :rozchodząc się z nim zrobiłaś mu krzywdę czy sobie:) Ach te wasze priorytety

Gość ZA 12 MIN
nabawilas sie nerwicy, bo facet ktorego nie kochasz i ktorym pogardzasz spotyka sie z innymi? :D masz ze soba problem kolezanko, sama sie oszukujesz. chcialabys do niego wrocic?

Gość figofagooo
Nie ucinam kontaktu, bo byliśmy razem 8 lat i tylko dlatego. Nie kocham go. A nerwicy się nabawiłam przez to co robił, jak byliśmy razem. Ja po prostu nie mogę uwierzyć, że taki jest i to wszystko. Jestem teraz szczęśliwa, mam partnera, który jest dla mnie ogromnym wsparciem i nie zamieniłabym go na nikogo innego. Zastanawiam się po prostu, dlaczego niektórzy ludzie postępują jak mój eks.