Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DoKa 31

Polmedis Wrocław inseminacja

Polecane posty

Cześć. Czy któraś w Was miała już inseminację w Polmedis Wrocław. Jakie wrażenia? Jakie efekty? Kto przeprowadzał zabieg? Może któraś z Was sie tam leczyła i może się podzielić opinią? Ja właśnie w tym tygodniu będę miała i bardzo to przeżywam. Bardzo długo czekamy na dzidzię. Niestety mój lekarz wyjeżdża i jakąś inna lekarka będzie przeprowadzała zabieg Dr n. med. Joanna Elias. Nic o nie nie wiem. Bardzo się zdenerwowałam ta wiadomością , w końcu tyle zbierałam i czekałam na ten zabieg a tu taki numer. Liczę na to jednak, że wszystko się uda mimo to.

Gość to nie ma znaczenia kto
ci bedzie robil IUI tak naprawde i radze az sie tak nie nastawiac za bardzo 2 rzadko co sie udaje sama jestem po 1

Ale w Polmedisie miałaś pierwszą? Próbujesz w kolejnym cyklu znowu? Też staram się sobie tak sobie tłumaczyć, że to nie ma większego znaczenia, bo wszyscy oni są przecież specjalistami. Tylko nie zawsze specjalista jest równy specjaliście.

Gość to nie ma znaczenia kto
ja masz moze jakies gg czy maila to mozemy pogadac nie chce tak gadac na forum bo zaraz znajda sie przemadrzałki nie ja nie mialam nie jestem nawet stąd a co u ciebie jest przyczyna?