Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsaasdfa

do kiedy dzieci się obijają??

Polecane posty

Gość fsaasdfa

jestem lekko załamana, bo mój syn - 15 mieisęicy - ciągle się obija; właściwie nie ma dnia, żeby się nie uderzył/przewrócił i nie nabił guza; czy to jest normalne?

jasne ze normalne :) moj ma prawie 4 lata. ok 40 minut temu rozbil sobie warge :( wszystko zalane krwia, policzek spuchniety, warga jak u Goloty .... wczoraj rozwalil kolano, a w niedziele nabil wielkiego siniaka na nodze w czasie jazdy na rowerze. i tak mozna wymieniac i wymieniac ... jedno sie nie zagoi juz kolejne plastruje, owijam, smaruje :P maly tez juz obijac sie zaczyna :D jeszcze nie raczkuje, jak zacznie to dopiero bedzie zabawa :P coz DZIECI!

Gość do malej agatki
a dlaczego w stopce masz sn? to jakies mega osiagniecie zyciowe czy jak bo nie kumam?

Gość TeżMamZaMało
nie chce sie tutaj przechwalać czy coś bo zaraz to odbierzecie nie wiem jak ale moje dziecko sie nie obija prawie wcale,zdarzy się to raz na ruski rok jak to się mówi,jest jak żywe srebro ale jakoś udaje nam sie ją ochronić,jest zawsze pilnowana,zawsze!oczy mamy nawet w dupie w przenośni oczywiście.Ma 2 lata.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mój to samo. :O Masakra, ma 14 msc i codziennie coś. I to najczęściej w głowę, czasami to aż się zaczynam bac, bo dziecko kilka razy dziennie potrafi się porządnie udeżyc w głowę. Albo się przewróci, albo obije o futrynę, ciągle coś. Dodam, że jest pilnowany na okrągło, ale to jest sekunda jak poleci. :(