Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisia647

Chcę zajść w ciąże ale nie moge

Polecane posty

Gość gość
Brunet 185 cm, przystojny, zdrowy, gr. krwi: B RhD + , 33l, wykształcony, pomoże bezinteresownie w poczęciu. Gwarantuje pełną dyskrecje i anonimowość. Zainteresowaną panią lub parę z Krakowa lub okolic proszę o kontakt: korser@interia.pl

Gość gość
Ja miałam 25 lat przez 3 lata nie mogłam zajść w ciaże lekarze i wycieczki mnóstwo piniedzy aby tylko miec te wymarzone dziecko, znajoma mojej kolezanki poleciła mi insomin po 12 dniach od zastasowania zaszłam a dziecko urodziło sie zdrowe dlatego polecam ten preparat. zycie zminiło sie diametralnie jestem z partnerem szczesliwai polecam . tutaj macie wiecej o tym: Insemin to idealne rozwiązanie dla par, które starają się o dziecko! Insemin to przebadany i całkowicie bezpieczny preparat, który poprawi Twoją płodność. W trosce o odmienne potrzeby kobiet i mężczyzn oraz różne przyczyny ich niepłodności – stworzyliśmy dwie formuły: Insemin MEN oraz Insemin WOMEN. Naukowo opracowana formuła zawiera naturalne składniki, które zwiększają szansę na zapłodnienie i wspomagają działanie układu płciowego! INSEMIN MEN wpływa na *****iwość plemników zwiększa ilość i poprawia morfologię plemników pomaga plemnikom odpowiednio się rozwijać zwiększa produkcję spermy INSEMIN WOMEN pozytywnie wpływa na układ hormonalny reguluje cykl miesiączkowy zwiększa produkcję estrogenu wspomaga funkcjonowanie macicy Ja kupiłam z tej strony http://insemin.bebjo.pl