Gość milagrosos Napisano Październik 9, 2012 witam mam taki problem, po urodzeniu dziecka miałam laparoskopie woreczka żółciowego, niestety nie trzymałam diety itd, minął własnie rok a ja od jakiegos czasu zaczełam czuć ruchy w górze brzucha, po bokach, najczesciej po lewej stronie, a czasem ciagniecie z prawej strony gdzie był usówany woreczek, czuje tez ruchy pod pępkiem, zaczełam sie martwic czy to ciaza ale z drugiej strony miałam okres wczoraj zrobiłam test i był negatywny wiec raczej to ciaza nie jest tym bardziej ze ruchy czuje po bokach to dziecko by juz było duze, a jak naciskam brzuch jak lerze czy stoje moge normalnie wciagnac i nic nie czuc, czasem tylko mocne pulsowanie nad pępkiem lekko w lewa strone ale to chyba aorta, te ruchy czuje zwłaszcza gdy o nich myśle.. co to moze być? dodam tez ze czesto z rana jak cos zjem czuje ból w brzuchu i musze leciec na kibelek, ale co to sa te ruchy? czy to ruchy jelit? czy mozna te jelita czuc az tak mimo iz jestem otyła i czuc je tez nisko pod pępkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach