Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiacikolka

mam zachcianki ale nie wiem czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość basiacikolka

Witam, otóż wczoraj minął termin @ , piersi mnie bola , kochałam się w dni plodne , podejrzewam ze cis mogło z tego wyniknąć bo od jakiś 4dni mam ochotę na ostre ,nigdy nie lubiłam ostrych przypraw ,nie zdarzało mi się też żebym przed @miala jakas szczególną ochotę , czy sadzicie , ze mogłoby z tego coś wyjść? Chce iść na betę , wiedzieć dokładnie ,nie ufam testom , będę będę robiła dopiero w czwartek

Gość dkodn
Oczywiście ,ze mogło coś wyjść :) idź na betę i daj znać :)

Gość basiacikolka
od 20 do 22

Gość hiehiehiehiuhiu
aż 2 godziny? wow niezli jestesvie

Gość a cooo
a co mają zachcianki do ciąży?To mit.Ja nie jestem w ciąży a mam zachcianki,a kiedy w niej bylam -nie mialam.Zachcianki są w naszej głowie.

Gość olkabolka319
Do kobiety jakie 2 h cYtaj uwanie co za idiotka , kobieta pisze którego miała dni plodne , oczywiście ,ze to mogą być objawy ja miałam juz 2 dni przed okresem zachcianki a starałam się 2lata o dzidzie i nigdy nie wmawialam sobie objawów i to właśnie przyczyniło się do tego ze zrobiłam test ,bo jedzenie ogórków kiszonych z frytkami nie należało do mojego menu

Gość ozesz kurdeeeeeeeeee
zachcianki to sie pojawiaja i owszem ale ok 8 tygodnia droga autorko wiec nie wkrecaj sie bez sensu