Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielubieuk

Kim są dla mnie UKraińcy (nie mylić z prawdziwymi Ukraińcami)

Polecane posty

bo ja ich nazywam : Biedne szeregowce,dziady,UKraińcy,UPA,banderowcy,bandy UPA, a na Anglie mówie : Brzydki kraj,dziadowski kraj, UKraina, Szajs,dziadostwo A teraz kawał jakim rowerem jeżdzą UKraińcy bardzo proste UKraina http://bikecult.com/works/collections/ukraina28rside.jpg Jeśli ktoś spyta czemu ich UKraińcami nazywam to proste od tego ciągłego u nas w uk, w uk, robimy to w uk , walimy się w uk , sramy w uk itd. jest to wkurzające bo jakby to był was powód do dumy że tam mieszkamy w takim kraju. żałosne jest to.nie macie polskich określeń zamiast tego lepiej używać - w anglii - w mieście xxxxxx - w WB (polski skrót od wielkiej brytanii) - w wielkiej brytanii itd. po prostu mam awersje do zapożyczeń. jak rozmawiasz po polsku to mów po polsku i używaj jakichś skrótów bo mówiąc pracuje w uk. ktoś nie obeznany w temacie ci odpowie to fajnie a gdzie we lwowie czy w kijowie. to tyle z mojego trochę długiego wykładu wiem że namieszałem ale takie są moje przemyślenia szanujmy naszą mowę ojczystą.na angielskim forum używajcie słowa uk ale na polskim to już raczej nie pasuje.

pracujac zawsze jest sie czyims sluzacym, juz wole byc sluzaca angola za normalne pieniadze niz sluzacym polaka za kilka groszy..

no popieram, 700 funtow dupy nie urywa. chociaz juz wolalabym 700 funtow niz 1200zl.

Gość bounty____
widac trzeba byc takim rpostakiem jak ty zeby nie wiedziec co znaczy UK . I rozmawiajac z kims ktomieszka w Anglii chyba nie pomyslisz ze mowi o ukrainie..czyz nie tak??? ale ty lubisz prowokowac swoimi wpisami ludzi..ot taki prasty czlowiek ,ktoremu nie wyszlo w UK :d:d