Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ta pościel....

Czy ta pościel jest ładna?

Polecane posty

Gość Czy ta pościel....
No to biorę :D Dzięki :D Ja tak mam, ze sama nic nie umiem kupić i kop mi potrzebny :D

Gość Czy ta pościel....
Jejku 2 głosy na tak :))) Myślałam, ze jest trochę przekombinowana, bo takiej nigdzie jeszcze nie widziałam, ale się zakochałam od razu :D

Gość feghjka
Ja widzę beżową. Podoba mi się.

Gość Czy ta pościel....
aaa wazka ja myślałam o niebieskiej, mam mieć chłopca i wybrałam niebieską z żyrafą :D jak się zjedzie to są różne kolory :)

A jaki kolor chcesz kupić? Mnie takie prosukty nie interesują bo gdzie mi tam do takich zakupów dla dziecka. Weszłam z ciekawości i mi sie bardzo spodobało, takie słodkie :D

Gość feghjka
O, dopatrzyłam - mają kolorów do wyboru.

Gość zonaKraka
Jak dla mnie znośna- te beżowe wzory, zwłaszcza osiołek, ale strasznie droga i...bezsensowna. Rożek- ok, powiedzmy że jeszcze się przyda, ale z poduszki i kołderki na początku nie będziesz korzystać- z poduszki na pewno, a sama bałabym się noworodka pod kołderką kłaść, po prostu takie dziecko wędruje w nocy... 4 z tych 15 el. to stelaż, moskitiera, kokarda i zawieszki- miskitiera to kwestia gustu, ale i tak ma sens dopóki dziecko się nie podnosi i nie jest w stanie za nią złapać, czyli niedługo. Wolałam karuzelę, a przy moskitierze tak średnio wygodnie chyba z czymś takim. Pieluszka jako element zestawu? Kieszenie dużo bardziej pasowały mi takie z poliestru, bo nieraz były mokre od chusteczek czy wybrudzone kremem i wystarczyło przetrzeć i osuszyć. Uważam że można znaleźć tańsze i ładniejsze, a na pewno bardziej praktyczne zestawy na Allegro.

Gość Czy ta pościel....
Boże jak miło, że na kafe można się życzliwych rzeczy doczytać :) Dziękuję wam bardzo :)))))) za poradę i w ogóle :* Aż się popłakałam... :D ahhhh te hormony :D

Gość Czy ta pościel....
zonaKraka to właśnie z tą ładnością to na allegro jakoś tak... ciężkawo.. ta mi się najbardziej tak w sumie spodobała :) Moskitiera/baldachim ludzie zachwalają, bod ziecko ma swój własny "świat" i ponoć nawet lepiej samo usypia :) Co do poduszki i tak będę miała poduszkę klin ale to na początku, a potem zwykła się przyda :) Co do kieszonek... to bardziej chyba dla ozdoby :D A co do ceny w babyfancie są w tej samej cenie i prawie nic nie mają :/

Gość Czy ta pościel....
mi chyba najbardziej to tak na ładności zależy :D mam manie na wszystko co ładne :D choć to pojęcie względne oczywiście ;)

Gość Czy ta pościel....
Mama 2013 widze, że mamy podobny gust :D No ta żyrafa mnie rozłożyła na łopatki :D

ja mam taką pościel:) fajna jest a łóżeczko ślicznie wygląda :) tylko mam inny kolor:) wszystko fajnie sie komponuje bo w tym samym wzorze i kolorze, przybornik boczny jest świetny na szczotkę, kremiki i td:) bardzo dużym plusem są 2 poszewki na poduszkę bo jak mała się ulewa to zmieniam a tą piorę :) serdecznie polecam tą posciel :)

Gość saszanaaa
Ładna... ale cena zabójcza.

Gość Czy ta pościel....
Kiwi bardzo Ci dziękuję :) Chciałam właśnie też przeczytać opinię kogoś kto ma taką pościel :)

Gość Czy ta pościel....
Kiwi powodzenia w odchudzanku życzę! :)

Gość zonaKraka
Ja uważam że poduszki dla noworodka i małego niemowlaka nie powinno się dawać, bo po prostu nie ma powodu... Zauważcie że dziecko ma większy obwód głowy niż klatki piersiowej, więc nie ma powodu żeby jak u dorosłych dla wygody głowę jeszcze podnosić. Noworodek nie umie też głowy obrócić i jak uleje może spać tak z przyklejoną do buzi poduszką... to samo z kołderką- nie ma jak wyjść spod niej, a już kilkumiesięczne dziecko pełza przez sen i nie raz ląduje głową w nogach łóżka, pod kołderką się będzie dusić... Ale to tylko moje zdanie (no i położnej i pediatry :P). Sama kładłam na płasko na prześcieradle pieluszkę flanelową, i wymieniałam jak mały ulał. Tak, wiem że te bajery są dla ozdoby tylko jak dla mnie ta cena jest wielka, 250 zł. za kilka praktycznych rzeczy i kupę bajerów.