Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ta pościel....

Czy ta pościel jest ładna?

Polecane posty

Gość zonaKraka
a tańszych w zestawach jest masa- choćby taka: http://allegro.pl/9el-posciel-120x90-zestaw-od-my-baby-love-promocja-i2643204425.html . NIe chcę Ci autorko "psuć zabawy", tylko uwierz że raczej nie biegałabyś za falbanką, kokardą, zawieszką i pieluszką od kompletu bo by Ci tego nie brakowało- a tu jest prosty chwyt marketingowy- "wielki zestaw", czyli masz wrażenie że kupujesz korzystnie, bo dużo, a połowa z tego niepotrzebna...

Gość Czy ta pościel....
zonaKraka to moje pierwsze dziecko więc chyba siłą rzeczy nie potrafię się oprzeć słodkim i ślicznym rzeczom :D a czy będą praktyczne? Chcę jeszcze dokupić z tej firmy śpiworek do spania, bo o kołderce słyszałam :) aczkolwiek jak dziecko ma roczek, 2 a jeszcze śpi w łóżeczku to przecież pod kołderką- więc na pewno się przyda :))) A co do ceny... ja 90% ubranek jakie mam to są od siostry/kuzynek :D więc tu zaoszczędziłam, tam przepłacę :D

Gość Czy ta pościel....
Bardzo łądna ta pościel, którą proponujesz :) Z tym, ze większość znajomych ma podobne wzory....a tamtej u nikogo nie widziałam i taka urocza mi się wydaje :D sama bym kupiła tą z Twojego linku gdybym na tamtą nie natrafiła :D

Gość zonaKraka
Ja rozumiem, sama miałam bzika na punkcie pościeli z Ikei z żabkami i kupiłam na zapas, do kompletu do lampki, chociaż wiedziałam że rok poleży w szafie :) Po prostu przestrzegam nie po to żeby nie kupować ładnej, tylko żeby nie kupować właśnie bo nas ponosi, wydaje mi się że można bardziej praktyczny zestaw znaleźć w lepszej cenie, a wzory podobne albo takie same nawet.

jak tu dziecku nie kupić, ja wszystko kupuje o mi w oczy w padnie i jak stwierdze że to chce to musze to mieć takie moje dziwne zboczenie :(

Gość Czy ta pościel....
Kiwi też tak mam :D no identycznie wręcz :D To chyba zboczenie jakieś :D ciekawe czy przy drugim dziecku też tak będzie :D

Czy ta pościel.... ups... wybacz że to powiem oj będzie będzie :D bo ja mam 2ke :D teraz jej huśtawke kupiłam i sie sama buja :D muzyczka jej gra i zadowolona i szczęsliwa :D

Gość Czy ta pościel....
Jezuniu jaka cudna ta huśtaweczka! Jakby była taka niebieska to bym wzięła :D bo różowa dla chłopczyka to nie za bardzo... może mają niebieskie :P

Czy ta pościel.... pewnie maja, ale powiem ci że świetna bo masz 2 etapy muzyczki cicho do usypiania i głosniej jak się bawi, jak sprzątam to ją wkładam a ona się buja albo siedzi i się patrzy, kłade ja na łóżku i patrzy przez okno, jak zasnąć nie może to ja wkładam i zasypia:P

Gość Czy ta pościel....
Tylko czy się dziecko za bardzo do bujania nie przyzwyczai? No strasznie podoba mi się ta huśtawka :D ja do tej pory rozglądałam się za leżaczkami bujaczkami, ale ta hustawka mi zrobiła teraz mętlik w głowie :D

Gość kika2277
cudna -bezowa super

Gość Czy ta pościel....
Dzięki kiwi :D te chłopięce też śliczne :))) Muszę mężowi pokazać i naciągnąć go na to :P

Czy ta pościel.... nie, bo to nie o to chodzi aby się pozbyć dziecka i wsadzic na 24h i miec spokój:) tu masz huśtawkę i leżaczek w jednym:) masz różne poziomy bujania od bardzo wolnego etapu po bardzo szybki:) muzyczka jest fajna spokojna :) ja ja czasem sadzam bez bujania czasem z bujaniem :) jak zasnąć nie może to huśtawka jest idealna :)

Czy ta pościel.... mam dalej pokazywac co kupiłam?:D bo nie wiem jak tam tw mąz czy wydoła :D czy cię z kafe nie wywali:D

Gość Czy ta pościel....
Może i racja :D Tym bardziej, ze może mi się trafić np. bardzo zajmujące dzieciątko, to to by było jak znalazł :D

Gość Czy ta pościel....
Kiwi dawaj :D Bo ja już nie mam pomysłów co jeszcze potrzeba :D mam wanienkę (zakładaną na wannę), wózek już wybrany, ta pościel wybrana (ale chyba ją kupimy w zestawie z łóżeczkiem i materac gryka/kokos- cały zestaw 700zł to chyba mi się zdaje, ze jeszcze nie tak drogo), ubranek mam tyle, że cały złobek by się ubrał... oj sporo mam juz rzeczy :)

pianinka ma 2 rodzaje, stojak gimnastyczny, grzechotki, huśtawke, pluszaki, mate edukacyjną, różne pozytywki:D i dalej patrze co jeszcze jej kupić :D

a obok łóżeczka na ścianie ma sliczne wypukłe naklejki, pięknie to wyglada a jak patrzy:D kupiłam jej jeszcze taki gwiezdny projektor ale szału nie było i odsprzedałam:D