Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik na zawsze

Prawiczek który ma 30 lat i więcej już nim pozostanie na zawsze

Polecane posty

Gość samotnik na zawsze

Coś musiało się przyczynić do tego, że nadal nim jest. Prawda niestety jest taka, że jak ktoś nigdy nie był w związku, nie był na randce, nie całował się i jest prawiczkiem to nim pozostanie już zawsze. Taki ktoś jest sam całe życie bo nie nadaje się do związku. Nawet nie umiałby być z jakąkolwiek kobietą, bo nie nabył oświadczenia z płcią przeciwną. Najczęściej taki ktoś to aspołeczny odludek, fobik społeczny, chorobliwie nieśmiały, zamknięty w sobie człowiek, najczęściej brzydki fizycznie i paskudny z charakteru. Nie ma takiej kobiety która by z nim wytrzymała, bo z kimś takim się po prostu nie da wytrzymać.

Gość Kamil 28
Nie wiem co masz z głową pisząc te słowa ale radzę to sprawdzić. A co mają powiedzieć ludzie jak ja którzy w wyniku wypadku (brak większości palców dłoni) nabawili się tak silnych kompleksów, że nawet na dotyk kobiety reagują jak na poparzenie ? Chodzi mi o to, że tak mocno siadło mi na psychice poczucie mojej brzydoty, że nie potrafię sobie nawet wyobrazić zbliżenia z kobietą a co dopiero wcielić to w prawdziwym życiu. Po tylu latach (tak, mam 28 lat) doszedłem do wniosku, że musiał bym trafić na kobietę na tyle bezpośrednią i nieustępliwą która siłą by mnie do łóżka wzięła. Niemal zgwałciła, chociaż tutaj bardziej w rozumieniu emocjonalnym niż cielesnym. Bo na delikatną która poświęciła by nie wiadomo ile czasu na to by powoli przełamywać tkwiące we mnie bariery nie mam co liczyć. Już nie w tych czasach :(. A, i mówiąc o brzydocie mam na myśli dłonie bo z resztą u mnie ok (bo to raz się ojciec śmiał, że ta czy tamta się za mną ogląda ?) a i ludzie jakoś ode mnie nie uciekają więc i charakter chyba mam właściwy. Co z tego kiedy ja nie potrafię z kobietą rozmawiać. Taki ze mnie domator który na co dzień nie mówi za dużo a uczucia okazuje drobnymi gestami.