Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliś 23x

Czy wiara w Boga czyni cuda.?

Polecane posty

ojciec Pio ma az 104 tomy książek opisujące jego cuda np uzdrowienie ślepej dziewczynki urodziła się bez źrenic a pomodliła sie ojciec pio i odzyskała wzrok ojciec pio lewitował zawracał bombowce podczas 2 wojny św nie mówiąc o stygmatach ranach jego rece były przebite na wylot a pachniały kwiatami zamiast zgnilizna

Oczywiście że wiara w Boga czyni cuda. Jak ja zostałem zwolniony z fabryki Wawel S.A bez powodu modliłem się żeby splajtował. I co się okazało? nie mieli zamówień a markety zwracały im towar :D teraz okazuje się że w cukierkach mają robaki :D

To czemu teraz nie ma takiego drugiego ojca pio ktory to by zatrzymał morderców i innych? Któremu to by stygmaty sie pokazały? Bo inne czasy? No pytam gdzie są ci ludzi? Wszystko się odbywało KIEEEDYŚ gdzie ludzie lekko zacofani byli i wierzyli we wszystko co ludziom na język przyniosło

Hiszpanin NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE :D no bog to ci raczej nie pomogł :Dnie złamie swojego regulaminu

Gość 12345lkjhgfdssxcvbnm
Pauliś 23x samochód to była przenośnia. taką samą sprawą jest to z kim chce być. Czy jeżeli mi się ktoś podoba i nawet ciekawie mi się z kimś rozmawiało to myślisz, że modlitwą zatrzymam tą osobę przy sobie. Czy będę z nią szczęśliwy i jeszcze ważniejsze czy ona będzie szczęśliwa ze mną? Znasz jej potrzeby? wiesz czego by chciała? i czego Ty pragniesz? dzięki modlitwie jesteście w stanie się połączyć? na siłę czy z chęci bycia ze sobą? to w Was obojgu musi się coś dziać i nie angażujcie w to diabła, boga czy innego demona:) nic na siłę i za wszelką cenę.

Gość chambao
Liszaj ale pierdolisz glupoty. widac ze jestes zacofanym czlowiekiem , niewazne czy wierzysz czy nie, jestes glupi.

Jestem ONA no głupia bo w tej sekcie trza wierzyć bo inaczej po ryju się dostanie :D

jest wiara rozumna opierająca sie na metodologi było 12 świadków którzy widzieli cudza jezusa sa też poza biblijne żydowskie i rzymskie pisma mówiące o Jezusie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxfdfxxxxxxxxxxx
jak mozna traktować Boga jako maszynke do spelniania wlasnych marzen :O:O:O ? Oto jest prawdziwe bluznierstwo i lenistwo - siedziec na dupie i modlic sie o bzdurny "cud", podczas gdy w tym samym czasie nieuleczalbie chore na raka dziecko modli sie bez przerwy - i nie zostaje wysluchane 🖐️

Gość chambao
No i widzisz liszaj nawet nei potrafisz czytac ze zrozumieniem. Pisalem ze niewazne czy wierzysz czy nie, jestes glupia.

Gość kokojoi
kiedyś to było rozgłaśniane bardziej ,teraz też są napewno ludzie co mają jakieś niesamowite zdolności itp.ale nie ogłaszają tego każdemu

I powiem że 80% osób z tej firmy wawel to hołota. Mówie tutaj o brygadzistach, kierowniczkach produkcji oraz paniach z biura(bo to są panie które 30 lat temu pracowały na produkcji jako robotnice i o panią od bhp). A także o 80% osób które pracuje na produkcji i pisze tutaj o osobach z umowy zlecenie, właśnie ci podkładają świnie. Nawet nie osoby z umowy o prace ale z umowy zlecenie. Więc modlitwy zostały wysłuchane, codziennie się oto modliłem.

Szambo Ja wyrażam tylko swoje poglądy a tobie one nie pasuja,nie pasuje ci ze nie wierze w boga wiec wg ciebie jestem głupia :D łał wiesz też bym ci po gaciach pojechała ale tu taki klimat więc bluźnić nie będę :D

Marta Robin umarła w roku 1981 też była stygmatyczka i to niezwykła bo nie jadła i piła przez 50 lat i była sparaliżowana tylko mógła ruszać głowa

Gość chambao
i znowu nie zrozumialas. Jednak jestes glupia.

A tak poza tym to jakoś cie tu wcześniej nie widziałam tj w wypowiedziach :D ot tak wlazłaś i jedziesz po mnie??? Czy jesteś jedną z tych co to modlitwy odmawiaja pod innym nikiem a pod innym już nawyzywają :Dheh

Gość chambao
a niby pod kogo sie podszywam. Wlazlem poczytalem i sie wypowiadam, ale pewnie tego tez nie zrozumiesz.

poczytałaś i uczepiłaś się akurat mnie :D ide spać pozdrawiam serdecznie,wydaje mi sie ze jestes miłą osóbką dobranoc :*

liszaj i tak moherowi nas tu zjedzą na kolację:) oni nie przestrzegają diety:) wierzący kanibale:)

Gość chambao
tez cie liszaj pozdrawiam a ty co sie tak bopisz mocherow tepy cepie. zajmij sie moze swoim beznadziejnym zyciem pusta istoto

12345lkjhgfdssxcvbnm aj bo widzisz....ja kiedyś wierzyłam...teraz nie....a mimo tego jak się człowiek przyznaje to rzeczywiście jakbym kogoś zamordowała...smutne

Liszaj- pamietaj wiara we wszystko jaet takim samym przejawem głupoty jak wiara w nic, kazdy ma prawo wyboru i wszystko stoi na równi

pozdrawiam liszaj - miłej nocki:)

Gość promyk szczescia
No i czemu sie tak wyzywacie. Naprawde czlowiek to jak zwierze jest. Wystarczy sprowokowac i juz zaczyna sie ujadanie. Niewazne czy ateista czy katolik pokazalibyscie troche klasy i kultury. Ale to pewnie dlatego ze kazdy tutaj jest anonimowy. pewnie mlodzi jestescie i moze na starosc zmadrzejecie i bedziecie mieli wiecej szacunku do drugiego czlowieka.

Myrna Nazzour to żyjąca katolicka mistyczka była w tym roku w polsce Syryjka miewa - ekstazy, podczas których z jej skóry wypływa olej o cudownych właściwościach. Uzdrawia wszystkich. Nie tylko katolików Już kiedy Nazzour miała 18 lat, podczas modlitwy nad chorą koleżanką jej ręce pokryły się olejem, a namaszczona nimi chora odzyskała zdrowie. Krótko później olej zaczął wyciekać z papierowej ikony w domy Myrny, a jej samej zaczęła objawiać się Maryja. Na dłoniach i twarzy Myrny pojawiły się stygmaty W sumie w ciągu 30 lat Myrna Nazzour miała cztery objawienia i trzydzieści sześć ekstaz z orędziami od Chrystusa i Maryi, połączone z pojawianiem się oleju na twarzy i dłoniach. Stygmaty otrzymała pięć razy, ostatnio w Wielkim Tygodniu 2004 roku zwykle ich pojawienie połączone jest ze zbieżnością dat Wielkanocy u wszystkich chrześcijan. Niezwykłym zjawiskom z udziałem Myrny Nazzour towarzyszą uzdrowienia, zdarzające się zarówno wśród katolików, prawosławnych, muzułmanów, jak i niewierzących. Obejmują wszelkie choroby: nowotwory, ślepotę od urodzenia lub nabytą, paraliż czy choroby mózgu

Gość a i owszem cuda na kiju tu mam
wiara czyni cuda, wiara w ludzi, w siebie ;-)