Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewny siebie brunet

co za poniżenie...

Polecane posty

Gość pewny siebie brunet

Jestem mega wkurw..iony sytuacją , która zaistniała u mnie w domu jakieś 3godziny temu...otóż zaprosiłem do siebie do domu pewną znajomą w wiadomym celu... winko, muzyczka, pieszczoty...pomijając już te preludium i idąc do sedna ...zrobiłem jej minetkę, ona zaczęła mi robić loda...nie dość że robiła to tak nieudolnie , ze musiałem dokończyć własną ręką to jeszcze po spuszczeniu się w jej usta wiecie co zrobiła??? wytrzeszczyła swoje gały , zakrztusiła się i wypluła spermę na moją kur..a pościel...to tak się wkurw..em , wrzasnąłem od razu na nią i kazałem się jej wynosić z mojego mieszkania.....wytłumaczyłem jej ,że nie łykając mojej spermy tylko ja wypluwając poniżyła mnie jako faceta....teraz suka pisze do mnie smsy beczy i przeprasza...

Gość kolegastaIin
nie podajesz co z tym opowiadaniem mamy zrobić oprócz puknięcia się w czoło

Gość pewny siebie brunet
co zrobić? mam tylko nadzieję , że dzięki mej historii tępe dzidy nauczą się szacunku do facetów

Gość pewny siebie brunet
no szlag mnie trafia musiałem specjalnie wyprać posciel...ciekawe co matce powiem

Gość pewny siebie brunet
wsadź sobie w zadek taką radę....a przy okazji pięknie się nazwałeś ...gratuluję (ehhh kolejny imbec..l)

Gość jjjjuuuuu
a bo k, magazynujesz sperme przez dłuższy czas i bidulka nie była w stanie połknąc takiej ilości jednorazowo

Dziwię się szczerze twojemu idiotycznemu zachowaniu. Ja bym nie wurzuciła laski z domu, tylko kazałabym jej zlizac z pościeli to, co wypluła, a potem kazałabym doprać resztę i za pomocą suszarki/żelazka szybciutko doprowadzic do pierwotnego stanu. Krochmalona posciel juz dawno wyszła z mody!!!

Gość pewny siebie brunet
zaproś pannę kulturalnie do domu to zachowa się jak świnia

Gość Oj biedaczek
będzie musiał pościel prać, a mamunia nie wypierze? To może babunia? I jeszcze pupkę podetrze, okazując prawdziwy szacunek dla facetów.

Gość pewny siebie brunet
pochwalcie się panowie jakie największe poniżenie spotkało was ze strony tepych bab...chętnie posłucham waszych historii

Gość pewny siebie brunet
byłem z wieloma kobietami i jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby jakas nie połknęła...dbam bardzo o siebie, stosuję dietę dzięki której moje nasienie ma ponoć bardzo przyjemny słodkowy posmak...tak przynajmniej twierdzą moje byłe ;)

Gość fajna dziewczyna, a co!
dajcie spokój chlopak ma poczucie humoru, dystans do swiata🖐️ urzekła mnie jego historia🖐️

Gość pewny siebie brunet
no tak Michaił...po 1sze to nie była moja dziewczyna tylko napalona na mnie kumpela która od dwóch tygodni dawała mi do zrozumienia, że ma ochotę ze mną na sex.... a po drugie zrobiliśmy to na chacie u moich rodziców....a ja z nimi nie mieszkam już 3 lata ..myślałem , że szybko puknę tę kumpelę i problem z głowy..nie przewidziałem tego ,że obspermi swym ryjskiem całą posciel moich rodziców...a po trzecie jestem przystojniak o kobitki na mnie lecą i nie mam zamiaru się z tym kryć ..kto nie chce nich nie wierzy

Gość fajna dziewczyna, a co!
brunet, ja wierze:D:D

Gość guestsssishauish
hahahahaahha koorvaa jak czytałem tą historię to o mało z krzesła nie spadłem. co do sytuacji jestem neutralny, ale smiesznie to ziomek opisałeś

Gość pewny siebie brunet
whedif ...jestem w 100% facetem

Gość ravravrav
może powiedz lepiej wedif jak smakuje Ci sperma Twojego męza co?

Gość punkt widzenia babki
facet lub facetka zwyczajnie zmyslil historie i ma polewke z nas co do bajeczki nie kazdej dziewczyna musi lykac i lubic smak spermy jedyny "grzech" popelnila to wyplucie na posciel ,mogla do husteczki recznik itd.

Gość pewny siebie brunet
koleżanko...historia jest jak najpbardziej prawdziwa i nie mam zamiaru cię do tego przekonywać...Michaił problem w tym, że rozdzice mieszkają w innym miescie i ja w innym oddalonym o 40 km , a ta panna mieszka w mieście moich rodziców....No pomyśł sobie co by było jakbym musiał się z nią jeszcze wlec 40 km

Gość pewny siebie brunet
dobrze piszesz ...to nie jest moja pierwsza taka "niespodzianka"...no nic dzisiaj ogladam tv