Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ...sraka praptaka...

Czkawka u Rodziny

Polecane posty

Gość ...sraka praptaka...

Cały czas zastanawiałem się, co Ci napisać w życzeniach i zdałem sobie sprawę z tego, że cały rok takowe ode mnie otrzymywałaś, A zatem wczoraj w samo południe umęczyłem się cudnie i zebrałem dla Ciebie kwiatki 🌼 🌼 🌼 z Tej oto rabatki kafe matki Oda do Czkawki czyli Pamiętniki z (k)rocznych wakacji (wariacji) moich imaginacji Niech również dzisiaj sen Cię otuli niczym me ciało w ciasnej koszuli Niech rybiki i smoczniki, nie odwiedzą Tfej psychiki ale facet nieodziany niech uleczy Tfoje rany po spotkaniu nieudanym. Niech kwitnące wiosenne kwiaty nie znikną jutro, a Ty ze snu obudzisz się z rana niczem nie zatroskana Niech ślimaki, ani tarantulle nie włażą pod Tfą koszulę. Niech tam raczej zagląda, ktoś Kto jak Rodger Corser wygląda. Niech niewinny studencina, choć za rękę Cię potrzyma. A jego lico blade, rumieńcem wytryśnie, gdy pomyśłi o Tfej... bieliźnie Kierownik sali, recepcjonista, kucharz, czy jakiś Kurd - barista, Niech nocą zajrzą do Tfej alkowy. Nadzy CO NAJMNIEJ do połowy. Niech Vega, Deneb i Altair sprawi, że trójkąt letni na niebie się zjawi. I tylko tam, gdyż nie śmiem napisać jeszcze gdzie... w obecności dam. Choć zimą to raczej pas Oriona Niech na widok Tfego łona skona. Niech bażanty, ptasie Bon Vivanty, podrepczą do Ciebie, By było Ci jak w niebie. Niech Słońce Południa Cię utuli, gdy będziesz bez nocnej koszuli Niech Ziemia księżyca nie przyciąga tak jak Ciebie nie przyciąga murzyńska pytonga Niech świąteczna kiełbasa Nie poszerzy Ci pasa A Świąteczne zajączki Nie upulchnią Tfej rączki Niech Yevhgienij Konopylanka Wytarga Tfego baranka Z ranka. Kwiat zerwany przez Heraklita, Niech tej nocy o nic nie pyta... Niech w parną noc weźmie Cię pod koc blondyn nieco świńskawy miejmy nadzieję z miasta Warszawy choć Warszawa to widok raczej nieciekawy :) Niech Warszawiacy (tfu) oniemieją idąc do pracy gdy ukażesz się na przystanku w bardzo kusym wdzianku A ja i moje alter ego nie zobaczymy tego (c'nie Petard?) :classic_cool: Niech nasTROJE, nas dwoje zostawią w spokoju Twe zwoje. Ament Amant lub Oho! Pa Sraka 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 ❤️ 🖐️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować