Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmycia

smutno mi i źle

Polecane posty

Smuć się byle nie za długo, można się uzależnić od cierpienia. Co się stało? Jak ci możemy pomóc?

byłam z chłopakiem 3 lata mieszkalismy razem a jemu spodobała sie nasza wspólokatorka i poszedł z nia.... w wielkim skrócie a teraz ja boje sie zazczynać od poczaku zwiazek na nowo.... wczoraj weszłam w nowy zwiazek ale nie wiem czy podołam... jak jestem przy nim jest mi dobrze jak tylko on odchodzi jest strasznie.... :((

Gość 34234234
a, to musi byc przykre....ja wynajmuję mieszkanie studentom, i tam było podobnie, była taka parka, i do tego kolega z siostrą... Pewnego dnia jeden gosc zrezygnował, był jakis dziwny.... jego kumpel poderwał tę laskę, teraz mieszkają tam nadal razem

Gość pluto20
szmycia chodz ja z toba pogadam :)

a gdzie wynajmujesz?? źle mi strasznie bo po co te podchody itp :( gdyby przyszedł i powiedział w twarz ze kocha tamta dziewczyne mnie nie ja bym odpusciła i rozeszli bysmy sie polubownie a nie to ze on mi kłamie w twarz i oskarza mnie o zdrade czego nie zrobilam:((

Gość 34234234
w Poznaniu.... i dziwię się, że rzuciła swojego chłopaka, bo on był taki przystojny, klasyczne rysy, brunet, i cholernie sympatyczny pewnie to byli najlepsi koledzy... :p ale widac mu na tobie nie zalezało, więc niewiele stracilas

3 lata utrzymywania go... :( to stracilam bo za kazdym razem co mowiłam o pracy mówil mi że szuka ale nic nie ma :( jak przez te 3 lata pół roku pracował to bylo duzo... :( a za ile wynajmujesz za pokój 1 osobowy?

Gość 34234234
mam tanio, ale wszystko zajęte, bo oni juz znalezli na dodatkowy pokój osobę

do Poznania mam daleko ale tak ogólnie chciałam sie dowiedziec gdzie taniej tu czy tam...

Gość 34234234
omg to masakryczny gosc ci się trafił, ciesz się że nie jestescie razem, dziwne że go ktokolwiek jeszcze chce

Gość 34234234
u mnie to wychodzi max 400 zł, ale to bardziej zalezy od stanu mieszkania

teraz ci 2 robią takie imprezy ze przyjeżdza wlaścicielka w nocy o 2-3 albo policja... ale oni maja to gdzieś.... kiedys przyjechał mąż właścicielki to mojego byłego nie mogł dobudzic tak był pijany... a przy mnie nie pił :(

Gość pluto20
ok juz mi sie odechcialo gadac :P poradze sobie sam :P

Gość 34234234
olej ich, ja bym się juz nimi nie interesowała.... pies im morde lizał

Pluto aż taka straszna to ja nie jestem... poprostu tam było wiecej kasy niż ja miałam...ja to olewam ale nie mam zaufania teraz do zadnego faceta...a bylo to pół roku temu... :(