Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_gratka_

Co można...

Polecane posty

Gość Może dopowiem
No witaj gratka :) co u was? Na katar: Acatar, inhalacje z olejków, maść majerankowa, byle nic z pseudoefedryną bo ona przenika do mleka

Ooo dzięki :) muszę sobie coś kupić bo nie chciałabym tym katarem go zarazić :( a u nas na szczęście już wszystko dobrze...jutro wychodzimy ze szpitala, po tygodniu pobytu i mam nadzieję, że już tam nie wrócimy :) bo już mam dość szpitali, no ale najważniejsze, że jest zdrowy :)

Maść majerankową do nosa albo zalać wrzątkiem majeranek i troszkę posłodzić i wypić, dobrze działa na przeziębienie. Albo kup taką herbatkę an przeziębienie dla niemowląt i sama pij ( z HIPPa chyba)

Ooo super rada :) coś wybiorę na pewno. najlepsze jest to, że ten katar dopadł mnie w szpitalu..jak?? eh

Możesz też użyć Marimer, to jest dla dzieci roztwór soli morskiej.. ja używalam niedawno bo też nie wiedziałam co brac a miałam katar.

Dzięki dziewczyny :) Lecę nakarmić mojego maluszka bo przez mój katar wzięli mi go i jesteśmy osobno ehh..trudne to wszystko, ale byle do jutra! :) paaa

Gość naczelny ma skoro jesteś w szp
italu to najlepiej podpytaj pediatrę

Gość błąd się wdarł
oczywiście chodziło o to, ze w szpitalu na pewno ktoś Ci dobrze doradzi:)