Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroszzzzimp

blondynki, brunetki? WSZYSKIE SZTUCZNE!!!

Polecane posty

Gość Renkaaa
A ja mam naturalny kolor włosów, ciemny blond, bardzo jasną karnację bo nie lubię się opalać, więc jak widać nie wszystkie kobiety to spalone solarium tipsiary.

Gość xxxxxxxyyyyyyyyyyzzzzzz
no nie wszystkie. bierzcie przykład z modelek , fotomodelek, aktorek( typu socha , katarzyna glinka , marta żmuda) ... czy one wyglądają jak spalone tipsiary?

Gość ewtrey
eee tam, pitolenie 🖐️ Ja sama co prawda farbuję ale mam mnóstwo koleżanek, które twierdzą, że zaczną farbować jak będą miały siwe i się tego trzymają :)

Gość .demencjaa
ja zacznę farbować jak będę miała siwe włosy, mam nadzieję ze to prędko nie nastąpi:) Tak samo tapeta, żeby ukryć zmarszczki.

to bierz się za naturalne ah, no tak, te naturalne (nieregulowane brwi, niefarbowane wlosy, bez makijazu )nie rzucają się w oczy i sa zwyczajne. Pewnie byś chciał by zarywały do Ciebie laski, które od razu urodziły się z nienaturalnie brązowym kolorem wlosów, makijażem i wyregulowanymi brwiami?

Gość jackie o
przeciez autorowi watku chodzilo o naturalnosc w sensie niefarbowania wlosow, a nie ogolnego zaniedbania sie, jak ktos ma z natury ladne, zdrowe wlosy, to po co ma je farbowac?

ja jestem sztuczną brunetką i dobrze mi z tym. :D Mój naturalny kolor był paskudny, w czarnym świetnie się czuję. :)

Gość ja tez farbuje sie na ciemno
bo podobaja mi sie ciemne wlosy, sama zreszta lepiej wygladam w ciemnym brazie czy nawet czerni, niz w moim naturalnym ciemnym blondzie. i nikomu nic do tego, nie uwazam tego za sztucznosc, farbowanie wlosow to w porownaniu z kilogramem tapety i kilometrowymi tipsami zadna zgroza :)

Gość fan szatynek
Szatyneczka ale z jasną karnacją to mój typ kobiety.Taka będzie miała większe powodzenie niż farbowana blondyna!