Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfsadfafefdef

pomozcie jak przekonac faceta do leczenia tradziku mam juz dosc

Polecane posty

Gość dfsdfsadfafefdef

hej mamy po 25 lat moj chlopak ma tradzik i brzydkie blziny na twarzy, leczyl to u jakiegos tutejszego dermatologa antybiotykami i mascmi o ktorych czytalam ze nie pomagaja ze kazdy przepisuje itd no i sie zniechecil... znalazlam mu bardzo dobrego lekazra w miescie zaproponowalam delikatnie wizyte, ze nawet za nia zaplace a on nie i nie ze mu nic nie pomoze ze tyle juz tego bral ze szkoda kasy na leczenie ;/ mam dosc jak ja mam go przekonac?

Gość dfsdfsadfafefdef
dajcie spokoj prosze tylko o powazne wypowiedzi

Gość inggaaaaa
może powiedz wprost, że taka choroba nie jest apetyczna i odraża? powiedz, że coraz gorzej wygląda? może specjalna dieta by mu trochę pomogła w leczeniu? bo wiele zależy od środka- nie tylko leki są tu istotne jak Twój facet się odżywia?

Gość tadam!
Faceta w ogóle ciężko przekonać do leczenia.Na pewno by pomogło, gdyby zauważył jakieś minimalne polepszenie. Bądź konsekwentna i truj mu.

Gość dfsdfsadfafefdef
odzywia sie zsrowo nie pali alkoholu wcale. niby ma to od poczatkow dojrzewania i uparcie twierdzi ze nic mu nie pomoze ale ludzie mamy 21 wiek ;/ chyba dobrze mysle prawda

Gość dfsdfsadfafefdef
juz mu pwoiedziala ze jesli nie ma pieniedzy to ja mu pomoge i zaden problem dla mnie a ten uparcie nic :(

Gość cozaoaoaoaoaooaaoao
może on już niewierzy że coś pomoże i głupio mu brać kase od ciebie jeżeli tobie tak bardzo to przeszkadza to powiedz mu to wprost a nie udajesz ze jest wszystko ok a tak naprawdę się brzydzisz jego twarzą

Gość dfsdfsadfafefdef
ja sie nie brzydze i mi to nie przeszkadza, ale widze ze sie mu to nasila i sie martwie.

Gość gfgfhgjhk
jestes wyjątkowo glupia. moj tez ma i mi to wcale nie przeszkadza. wole, zeby mial niz zeby bral jakies syfiaste antybiotyki, od ktorych zniszczy mu sie watroba.

Gość poczytaj o acne i pokaż to
swojemu facetowi

Gość dfsdfsadfafefdef
mi tez to nie przeszkadza halo, poznalam go juz z tym i mam to w nosie, ale rozumiesz sie sie mu to nasila? nowy pryszcz nowa blizna?

Gość gfgfhgjhk
ty chyba masz jakies kompleksy. moj tez ma blizny, w ogole mi to nie przeszkadza. zreszta blizny po jakims czasie sie splycą, niech robi pellingi. jak ci nie pasuje, bo ty taka piekna zasrana damulka z toną tapety na ryju spod ktorej nie widac ani jednego wągra, to sobie poszukaj jakiegos wymuskanego modela z buźką jak pupcia niemowlecia. żal mi twojego chlopaka, ze ma taką idiotkę za dziewczyne, ale moze w koncu sie na tobie pozna.

Gość dfsdfsadfafefdef
ale mi nie chodzi o to, on nie stosuje zadnych kremow nawet bo jest taki uparty wredni jestescie bardzo ;/

Gość tadam!
gfgfhgjhk Ale Ty głupia jesteś!Trądzik to nie tylko problem estetyczny, ale zdrowotny!Zwłaszcza kiedy się nasila.

Gość tadam!
Poza tym w wieku 25 lat to już dawno powinien przejść.

Gość dfsdfsadfafefdef
ja etz tak uwazam ze to problem zdrowotny martwie sie poprostu o niego, chyba tego nie rozumiecie niestety

Gość dfsdfsadfafefdef
tadam! dziekuje

Gość agałamagaaa
glupie wariatki z was, tradzik sie leczy to powazna sprawa zwlaszcza w pewnym wieku

Gość tadam!
No ja to rozumie, ale sama musisz znaleźć sposób na niego.MOże strach o zdrowie go skłoni?

Gość agałamagaaa
poznalam go pol roku temu, wygladal prawie tak samo, ale po lecie zauwazam ze sie skarzyl ze wyskoczyly mu znowu pryszcze, ze go bola wiec zakupilam mu krem bo bylo mi go zal, lecz on jak to facet nie pilnuje tego, tym samym wiedzac ze juz gdzies to leczyl ale mu nie pomoglo poszukalam dobrego lekarza w celu konsultacji

autorko niech idzie do dermatologa po izotek lub aknenormin to doustna izotretynoina jest to najsilniejszy lek na trądzik, po nim trądzik nie powraca leczenie trwa pół roku lub więcej moje leczenie będzie trwać 8 miesięcy a też biorę. Wiem że nic nie pomoże na trądzik bo wszystkie antybiotyki zwalczają tylko objawy a izo zwalcza przyczynę powiedz mu o tym!

Gość dfsdfsadfafefdef
ja go nie umiem przekonac cholera

wpisz w googlach izotek i poczytaj o jego skuteczności, są tam też opisane skutki uboczne od których można osiwieć ale tym się nie przejmuj bo nie u każdego one występują te poważne bardzo rzadko a najczęstsze to wysuszenie skóry i błon śluzowych które smaruje się kremami nawilżającymi ja biorę aknenormin to jest to samo co izotek tylko nazwa inna i jakoś żyję nic mi nie jest a dermatolog mi mówiła że już po miesiącu jest znaczna poprawa a po dwóch trzech trądzik ustępuje ale dawkę nadal trzeba przyjmować aby trądzik nie wrócił

Gość dfsdfsadfafefdef
dzieki kinomanka, a ile za to placisz ejsli moge zapytac

Gość dfsdfsadfafefdef
up

oj tu muszę cię zmartwić bo leczenie jest dość drogie i zależy w jakiej aptece są różne ceny od 100 zł za opakowanie do nawet 200 plus dodatkowe kremy nawilżające i osłaniające chociaż na wątrobę ja biorę esseliv na wątrąbę i do tego lekarz dermatolog zleca badania krwi i próby wątrobowe dopiero przy dobrych wynikach przepisuje ten lek czyli nie po pierwszej konsultacji. Najlepiej niech twój chłopak uda się do dobrego dermatologa na konsultację jeśli nic mu do tej pory nie pomagało a trądzik się nasila to z pewnością przepisze ten lek. Mam nadzieję że twój chłopak gdzieś pracuje i go stać będzie. Powodzenia:)

Gość dfsdfsadfafefdef
tak tak pracujemy oboje wiec mysle ze damy rade :) dziekuje Ci za odp a jakich kosmetykow nawilzajacych uzywasz? tzn jakief firmy?

Leczenie drogie i są pewne niedogodności podczas kuracji ale efekty później będą zdecydowanie lepsze i warte poświęcenia naprawdę. To jest lek na bardzo silny trądzik i pomógł każdej osobie z trądzikiem potem będzie miał twarz normalną, gładką. Poczytaj na stronie izotek.pl dzienniki osób które to stosowały i ich zdjęcia twarzy przed kuracją i po. Ja widziałam i efekty leczenia są suuuuper :)

Do twarzy używam kremu iwostin do skóry suchej i wrażliwej a do nosa mam zamiar kupić spray z soli fizjologicznej żeby był nawilżony i do oczu sztuczne łzy bo oczy też ten lek wysusza

Gość izotek jest super ale 40
procent ludzi ma nawrot po pierwszej kuracji