Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaMamusia2012

Zielone Kupki

Polecane posty

Gość MłodaMamusia2012

Witam. Moja 4 miesieczna córka od jakiegos czasu robi zielone kupki karmie ją piersią i dokarmiam mlekiem modyfikowanym. Nie zauwazyłam u niej nic nie pokojacego w zachowaniu tylko martwia mnie tej zielone kupki. Zmieniłam juz wode, daje jej mleko z woda mineralna przegotowana. Dostaje probiotyk Biogaia ale nadal kupy zielone. Juz nie wiem co robic.:(

Gość Sicyyyly
Kupki mogą robić się zielone, jasno, gdy zbyt długo są w pieluszce i się utleniają. Może za rzadko zmieniasz?

Gość MłodaMamusia2012
Zmieniam jej odrazu jak tylko zrobi kupke. Juz sama nie wie co myslec szukam na forach i piszą roznie ze to normalne jesli sie dokarmia dziecko, chyba przejde sie z mała do lekarza.

Gość a czemu dokarmiasz mlekiem
jak karmisz piersia? malo pokarmu masz? bo moze to przez to mleko?

Gość aaabbbcccddddeeefffggghhhiiijj
moja dwumiesieczna cora zrobila zielona kupke jak zjadlam lody - ponoc zbyt zimne jedzenie powoduje zielone kupki przy karmienu piersia

Gość MłodaMamusia2012
w dzien staram sie przystawiac ja czesto do piersi. ale ona moim mlekiem sie nie najada marudzi i ciagle by wisiala przy cycusiu. wydaje mi sie ze moje mleko jest mało wartosciowe. Jak wypije butle a wypija 120ml to jest spokojna.

Gość No to może...
jak mleko matki może być mało wartościowe ? dajesz smoka? może ona wisi na cycu bo ma silną potrzebę ssania. a zielonymi kupkami się nie przejmuj chyba ze jest w nich śluz

Gość MłodaMamusia2012
Tak daje smoczek. Śluzu w kupce nie ma ani krwi. Czasem takie białe grudki ale to chyba nie strawiony pokarm.