Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie i juz.,....

Nie warto spieszyć się z seksem, zwłaszcza na pierwszej randce

Polecane posty

Hehe, autorka zrozumiała ten fakt po tym, jak dała wielu na pierwszej randce, wydupczyli ją i poszli sobie. Więc teraz inni faceci mają czekać i ona dzięki temu ma nadzieję, że nagle stanie się porządniejsza. Dobre, nie ma co :D

Gość tqrwtrwtqw
no i czego ta historia dowodzi? niczego. otóż ludzie rozstają się w dzisiejszych czasach dość łatwo i moment, w którym ściągnęłaś gacie nie ma tu nic do rzeczy. łatwiej jednak stworzyc taka teoryjkę zamiast zastanowić się co ze związkiem było nie tak albo dlaczego nie nadajesz się do zycia w związku. moja przyjaciółka przespała się z facetem, którego pierwszy raz widziała na oczy- 10 lat razem, ja z mężem na drugiej randce- a i tak żałowałam, że nie na pierwszej, bo nie mogłam spac, bo myslałam tylko o nim. ludzie, którzy sa dla siebie atrakcyjni nie czekają z seksem m- cami.

Gość ja bym nie szanowal takie
co dawala i daje od razu

Gość dlatego facet ma prawo
byc zly, ze dziewczyna z innym poszla szybciej, a jemu kaze czekac, bo dla niej jest mniej atrakcyjny

Gość Jestem facetem i powiem tak
kobiety, które nie boją się pójść do łóżka pod wpływem chwili mają u mnie większe szanse na poważny związek i najlepiej jak ludzie poznają się pod względem seksualnym do 1 miesiąca znajomości, max 2. Za to gdy kobieta ciągle odmawia, czeka, tłumi w sobie potrzeby i nie wiadomo co jeszcze, to wtedy zaczynam się po prostu nudzić, rozglądać za innymi i zastanawiać się nad sensem tej znajomości, bo czuję, że z taką coś tracę. Seks jest dla mnie bardzo ważny i szukam kobiety, która ma tak samo. Wiadomo są różni faceci: są troglodyci i oszołomy, co mają w swojej pustej głowie zakodowane, że jak kobieta idzie szybko do łóżka to już puszczalska, łatwa itd. (ale takimi nie powinniście się przejmować) i są też tacy, którzy lubią seks, rozumieją potrzeby kobiet oraz są na poziomie. Myślę, że w ciągu miesiąca czy dwóch można zauważyć do jakiej kategorii zalicza się dany facet i którego spławić a z którym zdecydować się na bliższą znajomość :)

Gość Z seksem jest tak
Im szybciej tym lepiej

No może nie ma co lądować w łóżku na 1 randce, ale wstrzymywanie się od seksu na siłę na kolejnych spotkaniach,gdy oboje tego chcą, jest dla mnie chore.

Jestem tego samego zdania.Nie jestem Zwolenniczka czekania do slub Sex na 1 randce to dla mnie przesada. Twnr