Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdqddwdwddd

cechy wygladu idealnej kobiety wg mnie

Polecane posty

Gość wqdqddwdwddd

1. wzrost - w przedziale 158-175 2. BMI - 18- 21 3. piersi w rozmiarze B-DD , ładne i jędrne 4. wyraźna róznica między biodrami ,a talią ( zblizona do 30 cm ) 5. długie nogi proporcjonajnie do wzrostu i zgrabne 6. Włosy dluższe jak do ramion i geste , zadbane ,ale też nie jakieś mega długie np do pupy to przesada. Moga byc farbowane ,ale naturalne kolory , pasujace do urody 7. ładna twarz , subtelne rysy 8. duże oczy ,albo takie dość duże o zmysłowym kształcie , długich rzesach 9. zgrabny , mały nosek ,albo średni ,ale zgrabny 10. Usta - zalezy jakie komu pasują ,albo pełne ,albo średniej wielkości ,ale ładny kształt 11. twarz najlepiej owalna 12. ładne ,proste, białe zęby 13- ładne stopy i dłonie 14. ogólne zadbanie , zadbane ciało ,paznokcie itd 15. własny styl ubierania , modny ,ale nie banalny

Gość wqdqddwdwddd
i ile pkt do was pasuje ? :)

Gość Jessssuuuu
Nie bardzo rozumiem sensu takich wystapień, ale moge też się podzielić cechami mojego ideała: Tak więc: Wiek od 45 do 95 lat wzrost powyżej 179 waga - byle niezbyt chudy - nie lubię starych szkieletów własne, zadbane zęby bez wąsisków schludny nienagannie ubrany jak na reklamie Hugo Bossa Inteligentny z zainteresowaniami na etacie co najmniej dyrektora czegokolwiek nie sknerus romantyczny ale twardo stojący na ziemi długie zgrabne dłonie posiadajacy dobry samochód i obszerny apartament wolny, albo w trakcie rozwodu a wiec do ilu punktów pasujecie? :D

Gość gość
Do mnie pasuje 10/11 punktów. :)

Gość gość
do mnie okolo10. ale kryteria autora sa zbyt ogolnikowe.