Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 proponuja wymazać jedną z trzech opcji na legalną aborcję.... ok. spoko, i teraz moje pytanie, cczy poslowie przy okazji mają koncepcje na egzekucje prawa/? tylko napędzą podziemie aborcyjne, wpychają kase do kieszeniu prywatnych ginekologów z gabinetami w piwnicy.... darmozjady kolejne martwe przepisy chca ustalic slabe to. ponadto kobiety w wieku 35-40+ calkiem przestaną rodzic bo w tym wieku jest spore zagrozenie uszkodzenia plodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 znowu ty?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutekszoł 0 Napisano Październik 10, 2012 cieszę się , że Pan Premier D.Tusk już boczkiem zapowiedzial , ze nie wyklucza kandydowania na 3 kadencje. no i jeszcze 3 lata rządow Platformy a moze i 7 ? oby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 nie o tusku tu rozmowa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Ciekawe,czy by tacy byli za zyciem,gdyby ich zony,siostry czy kochanki mialy problem z ciaza. Skurwiele jebani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 z checia bym potraktowal takich matolów jak Tua Ruiza :D http://www.youtube.com/watch?v=IKDvkcLe0K0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fekngvekn Napisano Październik 10, 2012 nie kazdy ma sile wychowywac chore dzieci nie kazde chore dziecko bedzie mialo radosc z zycia a jedynie bol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 nie chodzimi o to czy te przepisy proponowane sa sluszne cyz nie to temat kontrowersyjny , wywolujacy emocje, wypelniony roznymi kwestiami moralnymi i swiatopoglądowymi... mi chodzi o to ze propouja kolejne martwe przepisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 przez to tylko wzrosnie ilosc aborcji w podziemu...nie maja poselki pomyslu jak wyegzekwować przpeisy i takie propozycje to tylko czysta propaganda... gowno to warte jest bo aborcje i tak będę, jeszcze wiecej, zaorbia nieuczciwi ginekolodzy a kar zadnych nie ma , wykrywalnosc zerowa itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutekszoł 0 Napisano Październik 10, 2012 już ciemnogród się dorwał, w Europie jest nas zbyt dużo , nie mozna pozwolić by się rodziły jednostki ułomne i zbyt dużo dzieci. brak miejsca w przedszkolach, szkołach i potem w pracy. ułomki tylko generują koszty , żerujac na zdrowym przynoszącym zyski unijnym szczęsliwym społeczeństwie. poza tym jest tolerancja i wolność. i Kobieta powinna sama decydować o tym czy urodzi. zalecane by raczej w dzisiejszych trudnych czasach nie rodziła. bardziej bedzie pożyteczna gdy jej wskażnik zadowolenia komsumenckiego bedzie wysoki a wraz z posiadaniem bachora spada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malitia Napisano Październik 10, 2012 jak kobiet a rodzi chore kalekie uposledzon e dizecko- to zero katolikow do pomocy -zaden katolicki polityk dzialacz, kaplan to nie pomaga takim rodzinom w tragicznej zwykle sytuacji finansowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 mylisz sie, potrzebne jest wiecej narodzin w polsce niz obecnie. w niemczech, skandynawii itd tez... wez kalkulator i oblicz sobie dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Tym razem to znowu ja + ban x2 Przepisy przepisami ale rozmawiamy o kolesiach,ktorzy na bank by tego zycia tak zaciekle nie bronili,gdyby ktoras z ich najblizszych kobiet miala problem z ciaza i wyniku ktorej moglaby umrzec itp. Problem w tym,ze za sprawe poparcia czarnych non stop jestesmy atakowani durnymi przepisami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Livia_85 Napisano Październik 10, 2012 Skoro państwo każde kobietom rodzić dzieci z poważnymi wadami genetycznymi to niech w takim razie całkowicie finansuje utrzymania takiego dziecka, różne zabiegi, rehabilitacje itp. Zgadzam się, to kompletna głupota. Myślę jednak, że ten projekt nie przejdzie! W przeciwnym razie trzeba będzie po prostu znaleźć odpowiednią klinikę w normalnym kraju, w którym można w takim przypadku dokonać aborcji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Zreszta taka dyskusja nie ma sensu,bo gdy sie tlumaczy,ze kobiety beda usuwac ciaze tak czy siak to druga strona odpowie,ze to morderstwo.Strach zagladnie w oczy,gdy zabiora sie za masturbacje,co wtedy zrobia nasi kafeteryjni walacze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 nie ma granic , jedziesz gdzie chcesz w strefie gdzie jest aborcja i tyle, albo robisz w polsce w piwnicy jakiegos ginekologa. ale na to stac tylko tych z kasa. te biedne beda wywolywaly poronienie tabsami kupionymi w necie made in china... przpeisy to czytsa propaganda i chuj w dupe tym co traca czas w ogole na rozmowe nad martwymi przepisami zmaiast zajac sie czyms powaznym, mowa o tych jelopach z pisu, sp, po i psl ktorzy zaglosowali nad dalszymi pracami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 17:51 [zgłoś do usunięcia] david tua Zreszta taka dyskusja nie ma sensu,bo gdy sie tlumaczy,ze kobiety beda usuwac ciaze tak czy siak to druga strona odpowie,ze to morderstwo no dla politykow o prawicowych poglądach to morderstwo ta aborcja ale czy scihgają ? proponuja przpeisy , instrumenty, metody by mozna bylo wyegzekwować zaostrzenie przpeisó aborcyjnych?:D mnie . bo to chodzi tylko o propagande i pokaanie prawicowemu elektoratowi i KK ze walcza o zycie a chuj prawda. bo kobiety aborcji dokonują nielegalnie baaaardzo duzo, a po tych ograniczeniach tyko wzrosnie podziemie aborcyjne moze ginekolodzy prywatni lobbowlai u poslow za takim zaostrzneiem by wiecej miec klientek prywatnie? nie wiem ale widze calkowity brak konsekwencji, czysty populizm i zjamowanie sie pierdolami przez naszych ukochanych darmozjadow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malitia Napisano Październik 10, 2012 jak kobieta tylko urodzi to kaplani i politycy mjaa wdupie czy ona ma gdzie mieszkac i co jesc- biskupi zyja w zlotych placach jezdza super brykamia samotn ematki, wielordki maja przjeebane-ojciec tadzio moher buduje swiatynie - z a wiele milionów -po co - kosciolw jest multum - w swych mediach nakazuje wielodzietnosc ale zeby wspomoc wielordki to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutekszoł 0 Napisano Październik 10, 2012 dopóki nie przystosujemy kraju pod względem biologicznym do bycia w UE dopóty nie wolno dopuścić by bylo zbyt duzo urodzin. nie stać nas ani UE. największym problemem młodych nowoczesnych Europejczyków jest zbyt długie życie osób starszych nieproduktywnych. czas coś z tym zrobić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Moi drodzy, doradzam zaprzestania bicia piany, nawet całkowita legalizacja aborcji nie załatwi najbardziej palących problemów w kraju. To odwracanie uwagi od spraw naprawdę istotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 no wlasnie to po chuj takie projekty???? czysta propaganda. przepissy chwytliwe konsolidujące elektorat ale martwe bo nie są egzekwowane. bezsens idiotyzm zenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Myrevin Powiedz to kobietom,ktore faktycznie mają problemy z ciążą i maja problema z jej usunieciem.To,ze problem nie pali 100% spoleczenstwa nie jest powode by o nim nie mowic.A nad debilami,ktorzy dzisiaj glosowali za tym trza sie zastanowic,czy nie uprawiaja lobby najwiekszej mafii w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutekszoł 0 Napisano Październik 10, 2012 pojutrze Pan Premier wygłosi expose czyli załozenia i wytyczne swych działań. to się element wyborczy oswieci trochę o co chodzi. jezeli naturalnie zrozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawde wam zapowiadam iż Napisano Październik 10, 2012 pis planuje po wygranych wyborach, o ile będą mieli większość w sejmie polityków skrajnie prawicowych to całkowicie zabronić aborcji:) nawet w wyniku gwałtu:) kazirodztwa:) czy zagrożenia życia:) jak ksiądz zgwałci uczennice ta będzie musiała urodzić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noxelia 0 Napisano Październik 10, 2012 PIS TO NAJGORSZE ŚCIERWO JAK TO GÓWNO WYGRA TOP WYPIERDALA,M Z TEGO KRAJU!!! SMOLEŃSK TO WYZWOLENIE ALE ZA MAŁO MOHEROWYCH DUSZ POCHŁONĄŁ, TYLE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Ależ ja nie sądzę by moja uspokajająca wypowiedź kogoś była w stanie powstrzymać przed wypowiadaniem się na ten temat i nie taki był jej cel. Niemniej jednak, zaangażowanie osób w tą polemikę nie jest adekwatne do rzeczywistej wagi tego problemu dla Polski jako całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutekszoł 0 Napisano Październik 10, 2012 rzecz w tym , że życie nie podlega jako zjawisko żadnym przepisom [przynajmniej nie powinno] już jest tak , ze jakakolwiek kobieta urodzi dziecko moze je oddąc bez konsekwencji do okna życia czy zostawić w szpitalu. nawet gdy ksiądz czy premier zgwałci i urodzi się dziecko to jedyne ono ponosi kare z życia za gwałt czyli zbrodnię dorosłych. lotoo tu o coś innego , dawno wojny nie było, jest nadprodukcja , starzy żyją długo więc jakby tu ograniczyć populację do niezbędnego dla biznesu minimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Spoko,dojda do wladzy to znow po 2 latach beda przyspieszone wybory:) Zreszta ciemny lud nie jest az tak ciemny by 2 razy do tej samej rzeki wchodzic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Droga Noxelio... myślę iż nawet krótki bieg świńskim truchtem wokół twojego miejsca zamieszkania pozwoliłby ci na właściwe zdystansowanie się do rzeczonego przez Ciebie ścierwa. Oczywiście wyjazd za granicę to dobry pomysł, też się nad tym zastanawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noxelia 0 Napisano Październik 10, 2012 Ja wolę PO czy Palikota, od Pisu. Pis to najgorsze co może spotkać ten upadły kraj. Wtedy już nie będzie ratunku, nie będzie niczego. Polska zamieni się w jeden wielki, wrogi krzyż. A kobiety nie będą mieć żadnych praw. Przerażające................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Zreszta ciemny lud nie jest az tak ciemny by 2 razy do tej samej rzeki wchodzic } i Wypowiedź nie mająca pokrycia w rzeczywistości, dwa razy wybrano PO. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach