Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

zaostrzenie przepisów aborcyjnych wedłuh SP i PISu i czesci PO i PSL

Polecane posty

Gość david tua
Myrevin Ale spychanie jednego problemu jako tego mniej waznego zawsze troche zaciemnia obraz naszego kraju.I pewnego dnia cichcem zostanie przemycona ustawa,ktora zrowna nas z krajami 3 swiata.Trzeba glosno mowić,jeśli ma byc coś takiego wprowadzone,nawet,jesli nie jest to najwazniejsza rzecz obecnie.

Gość david tua
Wypowiedź nie mająca pokrycia w rzeczywistości, dwa razy wybrano PO. Chodzilo mi o wypowiedz prominetnego niegdys polityka PIS zwanego bulterierem.On wiedzial,o czym mówi:D

Możemy mieć najbardziej liberalną na świecie ustawę aborcyjną i być ekonomicznie i gospodarczo za krajami trzeciego świata, ale mnie problem aborcji już raczej nie dotyczy, więc na pewno nie jestem obiektywny.

Gość czin
co na to ludzie niepelnosprawni.

jeszcze trzy lata rzadow PO! i dobrze, a element wyborczy niech się za robotę bardziej wydajną weżmie bo skonczy jak Grecy

Gość david tua
ale mnie problem aborcji już raczej nie dotyczy, więc na pewno nie jestem obiektywny. I tym zdaniem powinna byc zakonczona dyskusja,tych,co to nie dotyczy,czyli mnie i reszte facetow na tym swiecie.Niech kobiety o tym decyduja a nie Ziobro czy Palikot:)

Gość david tua
Gutekszoł Daj ci panie borze,bysmy mieli zasilki i wyplaty jak Grecy.

Ziobro czy Palikot, czy w ogóle mężczyźni... bez przesady po to np mamy wolność słowa.

Gość david tua
Ale sam piszesz,ze mozesz byc nieobiektywny.W takim razie po co zabierasz glos w tej sprawie?Nie rozumiem takiego toku myslenia.Wolnosc slowa?polecam posluchac plyty pudelsow *wolnosc slowa*(era malenczuka nie celebryty)

Ta sprawa to kwestia wiary, wiara nie jest obiektywna, ale mimo to nie wolno im zamykać ust.

Gość dinada
jest ksiązka Spalon a żywcem- bohaterka zaciążyła i rodzinka zjebana j ą podpaliła-klery i reliigjni ludzie tak najchetniej by robili z kobietami co zasżły w nieslubna ciąze - sredniowicze wiecznie zywe

Gość fajruza
nie ma dobrych kapłanów