Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Myrevin Ale spychanie jednego problemu jako tego mniej waznego zawsze troche zaciemnia obraz naszego kraju.I pewnego dnia cichcem zostanie przemycona ustawa,ktora zrowna nas z krajami 3 swiata.Trzeba glosno mowić,jeśli ma byc coś takiego wprowadzone,nawet,jesli nie jest to najwazniejsza rzecz obecnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Wypowiedź nie mająca pokrycia w rzeczywistości, dwa razy wybrano PO. Chodzilo mi o wypowiedz prominetnego niegdys polityka PIS zwanego bulterierem.On wiedzial,o czym mówi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Możemy mieć najbardziej liberalną na świecie ustawę aborcyjną i być ekonomicznie i gospodarczo za krajami trzeciego świata, ale mnie problem aborcji już raczej nie dotyczy, więc na pewno nie jestem obiektywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czin Napisano Październik 10, 2012 co na to ludzie niepelnosprawni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gutekszoł 0 Napisano Październik 10, 2012 jeszcze trzy lata rzadow PO! i dobrze, a element wyborczy niech się za robotę bardziej wydajną weżmie bo skonczy jak Grecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 ale mnie problem aborcji już raczej nie dotyczy, więc na pewno nie jestem obiektywny. I tym zdaniem powinna byc zakonczona dyskusja,tych,co to nie dotyczy,czyli mnie i reszte facetow na tym swiecie.Niech kobiety o tym decyduja a nie Ziobro czy Palikot:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Gutekszoł Daj ci panie borze,bysmy mieli zasilki i wyplaty jak Grecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Ziobro czy Palikot, czy w ogóle mężczyźni... bez przesady po to np mamy wolność słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 10, 2012 mnie denerwuje gadanie o przepisach zaostrzajacych prawo w jakiejkowliek kwestii a nie zwiększających nijak egzekucje tegoż planowanego zakazu.... to tak jakby zakazac w polsce palenia papierosów WSZEDZIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość david tua Napisano Październik 10, 2012 Ale sam piszesz,ze mozesz byc nieobiektywny.W takim razie po co zabierasz glos w tej sprawie?Nie rozumiem takiego toku myslenia.Wolnosc slowa?polecam posluchac plyty pudelsow *wolnosc slowa*(era malenczuka nie celebryty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 10, 2012 Ta sprawa to kwestia wiary, wiara nie jest obiektywna, ale mimo to nie wolno im zamykać ust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czin Napisano Październik 10, 2012 kazdy robi to co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dinada Napisano Październik 10, 2012 jest ksiązka Spalon a żywcem- bohaterka zaciążyła i rodzinka zjebana j ą podpaliła-klery i reliigjni ludzie tak najchetniej by robili z kobietami co zasżły w nieslubna ciąze - sredniowicze wiecznie zywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajruza Napisano Październik 10, 2012 nie ma dobrych kapłanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach