Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaadsdfdfd

Jestem w 4.5 miesiącu i nie chcę TEGO DZIECKA ://////////

Polecane posty

Gość kasiaaaadsdfdfd

Nie kocham jego ojca :/ i nie dojrzałam jeszcze do bycia mamą ... Wiem że powinnam się zabezpieczyć ale wierzyłam mojemu facetowi że stosunek przerywany do dobra metoda antykoncepcji zresztą z poprzednim partnerem robiłam tak od 3 lat i w ciąży nigdy nie byłam , większość moich koleżanek też tak robi a w ciążę nie zachodzą :/ Boże co ja mam robić ? ślub już zamówiony (bierzemy cywilny ) bo nasi rodzice naciskali a ja nie chcę ani tego ślubu ani tego dziecka :/

Gość nie rokujędobrze
Rzuć się na podłogę, wal piąstkami i krzycz "Nie, nie, nie chcę!!!" aż zrobisz się czerwona i spuchnięta. Może pomoże.

Gość kasiaaaadsdfdfd
nie rokujędobrze - taa bardzo zabawne :/

ratuj to co mozesz jeszcze ratowac, czyli w jednej chwili odwoluj ten durny slub!

Gość 8latposuchy
albo chce to dziecko, juz mi przeszlo srac mi sie chcialo i zaczelo mi sie jeebac

Gość gugugaga
nie usuwaj dziecka ,trzeba używać mózgu,wkońcu po coś on jest,a ślub odwołaj

Gość kasiaaaadsdfdfd
Widzę, że nie doceniacie mojej prowokacji debile.

Gość Atrakcyjny Heniek z Marienburg
masz nadzieję, że o. Dajrektor, da ci potrzymać siusiaka und worek mosznowy.

Gość kasiaaaadsdfdfd
hmm tylko że ja nie jestem wcale małolatą mam 22 lata , Puszczalska też nie jestem miałam tylko 2 partnerów a chyba to normalne że jesteśmy istotami sexualnymi i każdy ma swoje potrzeby .... a skoro metoda sexu przerywanego nigdy nie zawodziła myślałam że jest skuteczna :/ okazało się że nie jest :/ Co do ojca dziecka on jest dla mnie bardzo dobry a moja mama go uwielbia w sumie to ona namówiła mnie na ten związek który trwa już 2 lata bo niby taki mądry ,spojony , dobre studia kończy i takie tam :/ ale ja nic do niego nie czuję :/

Gość Atrakcyjny Heniek z Marienburg
i się zgadza, po wyskoku, jesteś zimna jak w przeręblu, durna cipa.

wiesz dobrze ze ten zwiazek skonczy sie rozwodem. wiec po co ci to jeszcze? a w stosunek przerywany to nawet juz dzieci nie wierza...

Gość kasiaaaadsdfdfd
Coś mi nie idzie ta prowokacja. :////////

Gość mmmmammma
to się weź kurwa zabij po porodzie i oddaniu dziecka do adopcji Ja ja ja tylko i wyłącznie ja bo nie chcę bo coś tam uprawiasz seks licz się z konsekwencjami

Gość gjijde
nawet babskie pisma pisza z e stosunek przerywany to gówno ani e antykoncepcja -wpadka nastepuje predzej czy pozniej na gumki skzoda mu było- ? dziecko kosztuje

Gość kasiaaaadsdfdfd
Właśnie się dowiedziałam, że mój narzeczony też jest w 5 miesiącu ciąży. :////

Gość mmmmammma
weź sprawdź czy nie w 8 i czy nie z bliźniakami

Gość mmmmammma
Bo, że z listonoszem to już napewno bedziecie sobie nawzjaem pawie zmywać z kafelków

Gość kasiaaaadsdfdfd
Może i jestem zimna ... nie wiem z czego to wynika ... poprzedniego partnera (byliśmy ze sobą 4 lata ) też nie kochałam :/ Moi rodzice dobrze mnie wychowali.. Chociaż moja mama była dla mnie całe życie nadopiekuńcza ... Możę z tego to wynika ... Nie potrafię sobie wyobrazić że teraz ja będę za kogoś odpowiedzialna :/ nie lubię dzieci ... nigdy nie lubiłam dlaczego akurat to mam polubić ?

Gość do autorki jestes zerem
szkoda slow na takie wycieraczki i worki na sperme jak ty. Zal tego dziecka, Boze jeszcze 4 i pol miesiaca w ciazy.

Gość kasiaaaadsdfdfd
co do stosunku przerywanego nie wierzę że nikt z was go nie stosuję ... Ja osobiście stosowałam tą metodę 3 lata i nic się nie stało a moja przyjaciółka już 6 i też w ciąży nie jest ... mam jeszcze dwie koleżanki które też tak robią w długoletnich związkach i też nic ........

Gość kasiaaaadsdfdfd
Chuj wam wszystkim w cyce debile!

Gość fajruza
kaplani i politycy na pewno ci nie pomoga- to skurwiele kaza rodzic co roku i zdychaj

Gość ramota
Sprawa jest prosta, odwołaj ślub, rozstań się z facetem, a dziecko oddaj do adopcji, na aborcję już trochę za późno (swoją drogą czemu wcześniej nie usunęłaś?)

Gość gremlinka
Nie, nie jesteś puszczalska a skąd...masz 22 lata a seks uprawiasz od klku ładnych lat.

oddaj dziecko do adopcji, szkoda, zeby bylo wychowywane przez taka rozwiazla, niestabilna emocjonalnie i walnieta wariatke

Gość kasiaaaadsdfdfd
Widzę że nikt tu ze mną nie pogada :( ludzie na prawdę są podli :/ nie potraficie sobie wyobrazić takiej sytuacji że ktoś jest ze swoim facetem 2 lata parę razy się nie zabezpieczył i jest w niechcianej ciąży do tego ten ktoś uzmysławia sobie że nie kocha swojego partnera :/ Nie uważam siebie za puszczalską i nikt mi tego nie wmówi ... zamierzam też urodzić to dziecko bo nigdy bym nie skrzywdziła drugiego człowieka tym bardziej takiego bezbronnego ... Ale nie mogę się z tym wszystkim pogodzić :/ do tego 2 miesiace temu umarł mój tata :/ dlaczego mnie to wszystko spotyka :/