Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaadsdfdfd

Jestem w 4.5 miesiącu i nie chcę TEGO DZIECKA ://////////

Polecane posty

Gość kasiaaaadsdfdfd
Beatka s-k - heh to ty w innym topiku pisałaś że kobietę powinien utrzymywać bogaty mąż ????? heh i mnie wyzywasz od rozwiązłych ? ja przynajmniej nigdy w doborze partnerów nie kierowałam się kasą ;)

Gość fajruza
ciesz sie z emasz faceta co nie spierdolił - a po porodzie zacznij stoswac antykoncepcje

Gość kasiaaaadsdfdfd
fajruza - w sumie to mógł spierdolić wszystko mi jedno .....

Gość fajruza
no to przeznacz becikow e na spirale bys wiecej nie rodziła niechcianych dzieci-matka zwlaszcza nieslubnego dizecka nie moze w tym kraju na ic liczyc-kaplani anajchetniej by ją ukamieniowali lub spalili zywcem

Gość fajruza
a gdzie mieszkasz ? w duzym czy małym miescie?

Gość fsasfasfsfasfa
wspolczuje! moze po porodzie dojrzejesz do macierz. ja bym slubu nie brala, ale zamieszkala z ojcem dziecka sama tak zrobilam,ale my dziecko chcielismy i tez bylismy tego pewni najwazniejsze ze cie dobrze traktuje mam 5 tyg szkraba daje tyle w kosc, ze hej dzieki temu, ze partner jest dla nas dobry, to pojawil sie inny rodzaj milosci-juz nie romanse, a po prostu ciezar i trud dzielony na pol kocham nie za to, ze swietnie caluje ale za to ze: -pozwala pospac, bo wstanie co dzien pierwszy a potem budzi mnie o 4 na drugie karmienie - bierze go rano w niedziele, a ja kimam do 12.... -kąpie sam itd. oboje usmarowani ulanym mlekiem raz sie klocimy a potem godzimy, zwiazek przybral nowe kolory i nie ma tego co kiedys ja mysle, ze kazda kobieta w twojej sytuacji wpierw jest przerazona a potem kiedy nie bedzie dawala sobie rady to pokocha ojca dziecka wlasnie za to, ze jej nie wystawil i pomagal o ile jest tak jak mowisz dla mnie najgorsze bylo to, ze nie jestem atrakcyjna:(

kasiaaaadsdfdfd Beatka s-k - heh to ty w innym topiku pisałaś że kobietę powinien utrzymywać bogaty mąż ????? heh i mnie wyzywasz od rozwiązłych ? ja przynajmniej nigdy w doborze partnerów nie kierowałam się kasą ty w wyborze partnera kierowalas sie C_I_P_K_A tylko i wylacznie hahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahahvhahahahahahahahahhahaahahahhahahahahahhahahah

antykoncepcje przerywana to sobie moze stsowac para ktora jest gotowa na ewentualne pojawienie sie dziecka! oczywiscie ze sie moze zdarzyc ale ty sie tak bzykalas latami... dobrze ze nie wpadlas wczesniej, chociaz z tego sie ciesz...

Gość kasiaaaadsdfdfd
fsasfasfsfasfa- Dzięki za te słowa :) właśnie takich rad potrzebuje :) Hmm Masz rację że powinnam się z ślubem wstrzymać ale już a późno żeby to zrobić bo zostały do niego tylko 3 tyg .... Mam nadzieję że sprawdzi się to co napisałaś tzn że jak zobaczę jak mój partner się mną zajmuje , troszczy to pojawi się jakiś rodzaj miłości z mojej strony a jestem pewna ze zajmować się nami będzie bo to człowiek w którym na prawdę można mieć oparcie , jest odpowiedzialny itd w końcu moja mama bardzo nalegała na ten związek a ona na pewno chciała dla mnie jak najlepiej ....

Gość fsasfasfsfasfa
bedziesz potrzebowala uwagi i opieki! jezeli on zda egz a ma predyspozycje to ja wam dobrze wroze:). odnajdziesz sie powoli, napewno przestaszysz porodu i poporodzie,ale juz jest lepiej z tyg na tydzien. od razu powiem ze nie radzilam sobie z opieka i nawet byl pomysl zeby maly spal z narzeczonym.