Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem juz sama co

Moj eks jest zboczeńcem, dobrze ze od niego uciekłam :(

Polecane posty

Gość niewiem juz sama co

Wiecie czego sie dowiedzialam ? ze spotyka sie z dziewczyna ktora niedawno skonczykla 15 lat!!! widzialam ją, wyglada jak dziwka obcasy przeswitujące spodnie, skorzana kurtka ostry makijaz nigdy bym jej nie dala 15 lat, rodzice pewnie dumni z corki :O kurva facet 25 lat z 10lat mlodsza gowniarą, zylam ze zbokiem 2 lata :O

Gość gość kotek
Witam moj Kocurek dzis by kastrowan teraz lezy i sie telepie wyglada biedniutko dziwne oczka ma. ile czasu musi minac aby doszedl do siebie? czy mam mu dac cos do eedzenia?? ile czasu Wasze Kocurki dochodzily do siebie? prosze o odpowiedzi

Gość przytulaj kotka
a ten kocurek to chyba na głodzie narkotykowym jak sie telepie;) nie wiemy szkoda kocurka..moze jajka ma jesc?

Gość wyprostować sie i iść
widocznie starszej niż dziecku nie ma czym zainponować...kobiety to już zbyt wysoka liga...a nie problemem jest zaimponować dziewczynce...

Gość carotka
cos w tym jest takiej nascte tak do 25 to tylko smiechy chichy nie trzeba wiele robic by imponowac smieje sie to z byle czego przeaznie zainteresowan nic itp a kobieta to wyzwanie

Gość Mamuśka i córka
Mój obecny ma 20lat. Ostatnio na kompie znalazłam filmik jak posuwa moją 13letnią córke. Najgorzej że młoda była w 7 niebie. Podnieciłam sie widokiem dymanej córki.