Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka i milutka

Seks przerywany w polowie-kafeteria

Polecane posty

Gość Dziewczyno on
Ci sie spuszcza w cipke chce ci zrobic dziecko.. moj maz identycznie robi gdy dochodzi. jeszcze ten usmiech po zadaniu pytania

Gość Dziewczyno on
Matko.. co za facet. zrob sobie test ciazowy

Gość Milutka i milutka
Matko no nie straszcie mnie ze mi sie spuszcza :-(:-(, a mowilam na poczatku ze jestem nie doswiadczona. Ludzie no nie dolojcie mnie az tak.

Gość Dziewczyno on
Skoro jest nie doswiadczona to moze nie wiedziec. jestem w 85% pewna ze spuszcza ci sie w cipke zrob test

Gość Dziewczyno on
Wlasnie. rozmawialas z nim co gdybyscie wpadli?

Gość waczus
on ma to wyjebane,buahahaha

Gość Dziewczyno on
Wlasnie. rozmawialas z nim co gdybyscie wpadli?

Gość Dziewczyno on
Nie kazdy ma tej spermy duzo. gdy moj maz sie spuszcza nie jest tam super mokro

kurna, jak mozna nie czuc, ze sie facet rozlewa w srodku!?? skad sie biora dzieci uprawiajace anal w wieku 16 lat1? patologia!

Od preejakulatu nie można zajść w ciążę, jeżeli nie ma pozostałości plemników po poprzednim wytrysku na penisie lub w cewce moczowej. Tzn, że jak się spuści, wysika, umyje dobrze to od płynu nie zajdziesz. A co do przerywania stosunku- niektórzy mężczyźni potrafią osiągać orgazm bez wytrysku i jest to do wyćwiczenia, więc może to jest przyczyną. Aczkolwiek słaby kochanek jak się nie stara żebyś Ty doszła :). Wg mnie powinnaś z tym iść do niego, a nie na forum :)

musze to chwilke przetrawic, bo mnie zatkalo!:O ale chyba z takiej ciemnoty biora sie nastoletnie ciaze...

Gość Milutka i milutka
No mam tam wilgotno jak juz wyjdzie ze mnie to mam mokro nawet w rowku od tylka(nie smiejcie sie, nie wiem jak to napisac), a gadalam z nim nie raz o tym co by bylo gdybysmy wpadli a on na to ze bedzie uwazac i ze mi sie nie spusci

Gość Milutka i milutka
Ale nie wiem czy mam wierzyc w to ze mowicie ze mi sie spuszcza czy mowicie tak tylko zeby mi na zlosc zrobic

Gość świetne!juz dawno tak
nie szczałam:P od petingu nawet 'cionża"moze być,czyli bez parkowania a stosunek przerywany to ...zadne zabezpieczenie,w trakcie tez się sperma wydobywa,i jest mozna zajsc jak nic:) no chyba ze facet ma leniwe plemniki dziwny ten Wasz sex:P nich o Ciebie zadba a nie zrobi co swoje i złazi;)

Gość jak se on lignie
to szybko się zerwij na równe nogi,i jak bedzie ciekło to znaczy...robi Cię w balona:P jesli nie czujesz wytrysku:O bo powinnaś czuć to i jak pulsuje penis przed

Gość hmmm do psychologa i to
przeciez to prowo ,pelikany :O

Gość ależ wiemy:)))))))))))
ale dość fajne:)

Gość Milutka i milutka
No wytrysku niby nie czuje. A po seksie mam tam wszedzie "slisko". Zaczelam z nim wspolzyc jakis nie caly miesiac temu ale to bylo tak nie do konca bo byly z poczatku troche problemy. A tak niby normalnie to jest od jakiegos tygodnia i tak bylo juz 3 razy

Gość ależ wiemy:)))))))))))
mnie martwi ze laska nie ma radochy,facet se porucha i spi a ta sie miota i nie wie co myslec lepiej zeby go pogoniła,ze najpierw ma jej zrobic dobrze,a potem moze se lignąć

Gość skąd wiesz ze to normalne
wspólzycie,sugerujesz sie poronosami?

Gość Milutka i milutka
TO NIE JEST ZADNA PROWOKACJA!! Teraz mam naprawde problem bo jak bede w ciazy to wtedy juz nie wiem:'(:-(

jutro smigiem migiem do apteki po test! popros strumieniowy i osobny pojemniczek na mocz- latwiej zrobic test

Gość polwdfg
Po sekksie od razu wstan, jezeli wycieknie ci cos to znaczy ze sie spuscil w tobie. Poza tym sperma ma inny zapach niz twoj sluz.