Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka i milutka

Seks przerywany w polowie-kafeteria

Polecane posty

Gość a dlaczego ma..
no większość facetów też tego nie uprawia, ale to jest forum erotyczne i tu trzeba pisać, że się uprawia - ps. obie formy są poprawne, spytaj p. Miodka

a po co Ci źródło?:) też lubisz i nie chcesz burzyć swojego świata, czy chcesz mieć kolejny argument przeciw ;) oczywiście nie ma wątpliwości, że w przypadku młodej koleżanki może lepiej tego nie praktykować :)

Gość ...ale powikłaniem
u mnie lekarze o tym dyskutowali,news z ostatnich dni mają nowe urządzenie do wykrywania raka jamy ustnej,a coraz czescej występuje trzonu języka wiec oral,,,tylko w gumce ale,,,co z kobitami:O albo stały zdrowy partner

,,a po co Ci źródło? też lubisz i nie chcesz burzyć swojego świata, czy chcesz mieć kolejny argument przeciw'' lubie do buzi to znaczy lubilam- nim znienawidzilam facetow!

Gość ...mi tez mój facet
smakował:) dawne dzieje....

Gość a dlaczego ma..
macie rację przecież mówi się terminala, nie terminalu, ale sam anal może być ożywiony

Gość a dlaczego ma..
elena, nie musisz nienawidzić wszytkich facetów, nienawidz tylko tych beznadziejnych, a najlepiej nikogo nie nienawidź, tylko zadawaj się, zaprzyjaźniaj z właściwymi

no dobrze.. może krasnal - krasnala :) ale idziesz do doma czy domu?:) Nawet fonetycznie nie pasuje ;P A odbiegając od tematu odbytów co stało się powodem znienawidzenia facetów?Jeśli możesz oczywiście?;)

Gość _______dobrej
nocy🖐️ KAjak Tobie też.

Gość a jak ty smakowałes
ka:) może będę pięknie śnic😴ach

Gość ale ja pamietam jak ka
smakował:) znam ten smak i inny nie wchodzi w gre:O🖐️

nie :) wbrew pozorom nie :) ten samiec już ma kogoś dla kogo ten kutafon jest zarezerwowany :) ale popisac dlaczego nie. Skąd u Ciebie takie bojowe nastawienie? Co On Ci zrobił?;)

Widzę tylko jak cały czas uogólniasz cały gatunek pewnie na podstawie tego co nie przydarzyło się nawet Tobie osobiście. Na na podstawie dwóch kobiet lekkich obyczajów stojących przy ulicy nie powiem ze wszystkie kobiety to dziwki ... czegoś nie rozumiem...