Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka i milutka

Seks przerywany w polowie-kafeteria

Polecane posty

jesli to dla ciebie nic- nie mamy o czym rozmawiac! zreszta, w sumie, juz sie tutajdosyc nagadalam. wyplulam z siebie cala frustracje i teraz spokojnie moge wrocic sobie do swoich spraw:) a wy tu zostaniecie! bo co wam pozostalo innego, nedzni koniobijcy!? zegnam!

Gość Milutka i milutka
Wow sporo tu sie dziala kiedy mnie nie bylo. Ej a przeciez nawet bez spuszczenia sie chyba jest tam slisko i wszedzie mokro. Jak mialam slisko tam nawet w okolicach odbytu to na 100% sie spuscil??

Gość Milutka I milutka
Napiszcie no, na poważnie sie Pytam >>>>>>>

Zapach śluzu a męskiego nasienia jest całkiem inny :) poznasz po zapachu.. ;) ale moim zdaniem gość Cię robi w ciula.. poza tym spuszcza się czy nie.. prawdopodobieństwo zajścia masz duże...

Gość Milutka i milutka
Hej, prosze niech sie ktos odezwie. Mam znowu problem, uprawialam seks dzisiaj z facetem wlasciwie z pol godz temu on juz usunal i spi kolo mnie bo przyszedl na noc. No i byl wypity i to niezle i znowu byla taka sytuacja ze ja mowie kochanie tylko sie nie spusc we mnie a on ze ok, a potem jeszcze byl we mnie i zatrzymal sie bez ruchu i tak byl we mnie a ja poczulam takie malutkie nw jak to nazwac "wibracje" w jego penisie i wyszedl ze mnie i zapytalam sie go czy sie spuscil a on ze nie i zaczal sie smiac i polozyl sie i usnal. A ja cholera nie moge usnac bo boje sie ze bede w ciazy, a wy jak myslicie z tego co napisalam wynika ze sie spuscil czy nie? Prosze napiszcie, potrzebuje teraz z kims pogadac

Gość piterus82
Witaj Posluchaj doswiadczonego facet. Jak czujesz pulsujacego penisa w srodku, jak po sexie jest ci mokro, jak pod koniec sexu on zwalnia, przez chwile jest w tobie i sie nie rusza, a potem zasypia. na 100% sie w ciebie spuszcza leje ci do srodka az milo. szkoda ciebie, bo nie zabezpieczacie sie i albo juz jestes w ciazy albo za chwile bedziesz facet pewnie ma uraz do kobiet, nienawidzi cie i chce bys zaszla w ciaze w mlodym wieku a on cie zostawi. Spuszcza sie w ciebie na 100%

Gość Milutka i milutka
Robi dokladnie tak jak mowisz, jejku ale jak sie go pytam czy sie spuscil to mowi ze nie no ale przy tym sie smieje. A za kazdym razem jest az mokra posciel i ja cala w okolicach cipki.

Gość piterus82
moja droga mowic to sobie kazdy moze ja moge napisac, ze cie kocham i tez uwierzysz?!? ciekawe tylko dlaczego to robi? przeciez zrobienie bachora dla 16 latki bardzo komplikuje tez meskie zycie nie rozumiem jego podejscia

Gość jeju czemu ty pozwalasz
żeby Cię tak w ch*** robił dziewczyno opamiętaj się on na 1000 % się w ciebie spuszcza

wiem jak mój mąż uwielbia robić to bez zabezpieczenia i spuszczać się do środka, taki orgazm dla faceta jest dużo lepszy a on cie traktuje jak nastoletnią zdzirę gdyby kochał Cię na prawdę to zrobiłby wszystko żebyś to ty najpierw doszła, a nie po wszystkim idzie spać Jejjjuuuu jak ja nienawidzę takich kutasów

chcesz dam ci numer do mojej koleżanki która zaszła w ciążę w wieku 17 lat z takim samym kutafonem jak ten twój chłopak jej synek ma już 6 lat-ojca nie widział przez ostatnie 3 lata i alimentów też nie bo on cały czas na bezrobociu się buja (tzn udaje ze nie pracuje wiadomo) niektórym facetom totalnie brakuje mózgu, oni nie myślą o konsekwencjach tylko o swojej przyjemności skoro to tak krótko trwa to test ci nie wyjdzie, czekaj do miesiączki, chyba ze się spóźni to rób test żal mi cie dziewczyno, bo wiem jak takie dupki potrafią omotać małolatę mam nadzieję, że nie zaszłaś jeżeli pomimo to chcesz kontynuować ten "układ" (bo to nie związek) ZABEZPIECZ SIĘ !

A NA TABL. ANTY NIE JESTEŚ ZA MŁODA-JA W TWOIM WIEKU JUŻ JE BRAŁAM, CHOĆ Z INNYCH POWODÓW JESTEM ZDROWA, URODZIŁAM ZDROWE DZIECI

Gość Milutka i milutka
Jej jak sobie pomysle ze mialabym byc w ciazy to az gdzies mnie boli w brzuchu. A np jak po stosunku jestem tam mokra to przeciez nie koniecznie to musi byc chyba sperma przeciez moze to byc sluz jaki sie wydziela. Juz sama nie wiem. Miesiaczke powinnam dostac 30 paz, cykle mam w miare regularne czasami jest roznica 2-4 dni. Ale na 100% byly to dni plodne. Nie wiem co zrobie jak bede w ciazy. Jeszcze do tego nie mam orgazmu bo on za szybko dochodzi i wlasnie nw czy sie spuszcza czy nie ale wydaje mi sie ze ma orgazm czyli sie spuszcza a ze nie wychodzi odrazu to wszystko wskazuje na jedno. Ale staram sie wogole nie dopuszczac do siebie mysli ze bede w ciazy

Gość Milutka i milutka
Testu napewno nie kupie bo sie wstydze, wiem wiem zaraz napiszecie czy seksu sie nie wstydze uprawiac. Rozmawialam z moim chlopakiem i powiedzial ze nie calkiem sie spuscil-nw jak to rozumiec ale zapewnia tez mnie ze bedzie ze mna i mnie nie zostawi.

jeżeli tak Cię zapewnia to niech on Ci kupi test, będzie miał sprawdzian z prawdziwej miłości :p pieprzy bzdury, jak można się nie całkiem spuścić a rodzice tak Ci pozwalają, żeby on na noc zostawał, czy nie wiedzą? idź dziewczyno do lekarza po tabletki, bo przy takiej inteligencji to raz dwa będziesz w ciąży-o ile już nie jesteś a może lekarza też się wstydzisz? na porodówce będziesz wstydzić się bardziej, nie mówiąc już o rodzicach, nauczycielach, koleżankach, sąsiadach .... wymieniać dalej?

Gość taaa, nie zostawi cie
:o opamiętaj się dziewczyno! on ma 26 lat i cieszy się że rucha 16-stkę i jeszcze się w nią spuszcza :D Ty zostaniesz sama z brzuchem a on poszuka innej naiwnej kretynki :D

Gość piterus82
albo wiesz co? nic sobie z tego nie rob. pozwalaj mu sie bzykac bez gumki i spuszczac do srodka przyrost naturalny jest maly mamy niz demograficzny zajdz w ciaze, dzieki temu bedzie mial kto pracowac na moja emeryture daj spokoj nic sie nie stanie, dalej tak postepuj, jakos to bedzie :)

Gość Milutka i milutka
Jak to wyssane z palca? Nie rozumiem. Ktos tutaj dal pomysl zebym kazala mu kupic test i tak wlasnie zrobie tylko poczekam do okresu jak bedzie mi sie spoznial to go wysle po test i ciekawe czy kupi, ale mysle ze bedzie kazal siostrze kupic.ps dzieki za dobra rade. Ale mimo wszystko wierze w to ze nie zaszlam. A rodzice pozwalaja mi zeby do mnie przychodzil i zostawal bo sytuacja jest jaka jest nie chce mi sie wszystkiego tutaj pisac.

Gość sxdcfvghjuki
głupiutka jesteś kochana. ale jesteś młoda wiec można Tobie wybaczyć. Posłuchaj- lada moment będziesz latać z brzuchem. I zapewne zostaniesz z dzieckiem sama- bo ten gość ma ewidentnie Ciebie gdzieś. A nawet jeśli będzie z Tobą nadal to zastanów sie czy dorosłe życie w tym wieku to coś czego pragniesz. Myślę że nie. To, że gość się spuszcza to jest pewne. Wykorzystuje Ciebie i traktuje jak panienkę do bzykania. Nie daj się dziewczyno. Jak Ty nie będziesz siebie szanować- nie zrobi tego też Twój facet. Urwij tą znajomość a jeśli nie chcesz- zażądaj zabezpieczenia. Nie wierz w bajki o tym, że mu w gumce źle. A najlepiej zainwestuj w tabsy jak się chcesz bawić już w seks.

Gość Milutka i milutka
No wlasnie jak zaczelam temat zabezpieczenia to gumki nie bo oczywiście nie wygodnie wielmoznemu panu i powiedzial ze to nie jest pewne na 100% ze nie zajde. No ale przeciez lepsze to niz ten NIBY stosunek przerywany, niby dlatego ze pisalam juz wczesniej ze tak sie zachowuje jakby sie spuszczal we mnie bo na koniec jest we mnie bez ruchu z 30 sekund i potem wychodzi. A jak zaczelam o tabsach to tez nie bo to szkodzi zdrowiu, oczywiście zgodzilby sie pewnie bo po jego minie bylo widać ze tak by bylo najwygodniej tylko pewnie pow tak dlatego ze tak wypadalo,przeciez nie powiedzialby mi prosto z mostu bierz tabletki i sie troj. No ale ja sama nie chce ich brac bo jestem jeszcze mloda tak wlasciwie to mam nie skonczone 16 lat wiec nawet nie wiem czy lekarz by mi przepisal.

Gość Milutka i milutka
Hej, nie zrobilam jeszcze tego testu,bo sie boje. Okres powinnam dostac 30 a dzisiaj jest 20 i zawsze te dziesciec dni przed zaczynaly mnie bolec piersi i wogole a teraz nic mnie nie boli. Matko ja sie boje ze bd w ciazy

Gość Milutka I milutka
Widac temat zamarł.... szkoda.... Ale mam nadzieję że ktos się jeszcze odezwie. Dzisiaj chyba zrobie sobie test chociaż cholernie sie boje.

Gość Ja z lwa mam
W jaki sposób wyznacza się połowę seksu? Nie wiem kiedy mam przerwać.

Gość Ja z lwa mam
I co, do wytrysku to jest połowa? Facet, ty to musisz mieć zajebiście długi wytrysk!

Gość gość
Hej. I bylas w ciazy ?