Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralinalia

chce zeby moj facet przebral sie za araba

Polecane posty

Gość tralinalia

czesc chcialabym dla urozmaicenia zeby facet przebral sie za araba oczywiscie nie tak na codzien tylko do seksu nigdy nie bylam z arabem a nie hce w sumnie za bardzo nikogo nowego poznawac prosze doradzcie mi jak on moze sie upodobnic do araba. na szczescie z twarzy jest troche podobny wiec obedzie sien bez makijazu ale myslalam zeby jakis worek bialy albo uszyc tunike z prszescieradla, do tego cerata w kratke i jakas obrecz na glowe dziwie sie ze nie ma takich przebrac w polskich sekszopach przeciez tyle polek marzy o seksie z kims egzotycznym tak samo nie ma przebran zulusa, muszyna ani zyda. troche szkoda wydaje mi sie ze przez to nasz seks jest taki przasny i dochodzi do wielu zdrad doradzcie prosze co jeszcze powinien moj kochanek miec zeby bylo inaczej, jakich perfum uzywaja arabowie?

Gość g54g54g54g54
uważaj żebyś mu fajki nie zatarła bo może mieć piasek sahary pod napletem ps ale chyba nie mają napletów

Gość tralinalia
nie, nie maja napletow, czytalam na kafe. czytam rozne fora gdzie jest umiarkowana moderacja aby poznac prawde. doradzcie, prosze, chce urozmaicic nasz seks ale nie zdradzac go!

Gość tralinalia
prosilabym o powazne zaangazowane odpowiedzi. czy ikt z waz nie probowal urozmaicic zycia w ten spsoob ?!

Gość gość
byla taka piosenka, ze kazdy arab ma brzydkiego pindola...

Gość gość
Ja mam takie przebranie przywiezione z egiptu.- arafatka z kolkiem i taka tunika Moze zobacz na allegro