Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ale mam piękne mebelki:)

Polecane posty

Gość fgdegrr
ale jestes chora debilko

Gość mój największy koszmar???
jakie wieśniackie wzorki??? :-O czyżby to było pierwsze o czym pomyslałaś?? to świadczy jedynie o tobie i tym, co myślisz :-D i współczuję braku wyobraźni

pokoj malej tez fajny, mojej tez zrobilam na rózowo, przeciez male ksiezniczki kochaja róz:) a co tam za oknem masz jeny? jakies hustawki? :)

Gość dzemorajjda
jesu wszystko białe, kuchnia biała, salon biały, pokój dziecka biały chyba masz jakiś obłęd szpital albo instytut

Gość fgdegrr
o kurde biale , tandeta, tragedia, biedne dziecko, paskudne ma meble ale naroznik w salonie spoko

że białe czy ecru to akurat fajnie bardzo elegancko i stylowo, ale salon strasznie nudny, przewidywalny, oklepany. Mebelki córki urocze, ślicze... podłogę bym dała jaśniejszą, bo t en brąz do rózu nie pasi

Gość dadadadadadad
Ja mam chate za 1000 000 euro i tez mam kominek i kuchnie za 40 000 euro i sie jakos nie chwale ani nie wklejam zdjec. Trzeba byc zdrowo kopnietym i zakompleksionym zeby takie rzeczy robic. Poza tym ktos cie moze namierzyc i wlamac ci sie na te twoja chate przez tego typu tematy. Nie jestes za madra niestety.

dadadadadadad daj spokoj, przeciez tam nawet nic nie widac, domu z zewnatrz, adresu tez nie podaje, wiec kto sie jej wlamie, juz nie przesadzaj, a chate za 10000000euro...(chyba sama sie w zerach pogubilas) to masz chyba w marzeniach

Gość pokój dziecka jest czymś
koszmarnym. reszta poprawna i całkowicie, absolutnie pozbawiona wyrazu. mieć kasę na taki dom i tak to spieprzyć! :D to jest dopiero talent :)

Gość około piątej odbierz pranie...
mi się podoba. i salon i pokoj dziewczynki. Poza tym widać że jeszcze nikt nie mieszka, ładne to wszystko ale jak na razie bez życia. pewnie dopiero jak zamieszkacie dosztukuje się wnętrze. Mniej zawiści drogie panie!!

no właśnie..jestem ciekawa jakie ozdoby i dekoracje wybierzesz

przeciez napisala, ze jeszcze na dobre sie nie umeblowala, a wy juz sie musicie czepiac, ehh dziewczyny!Salon ladny, naroznik stylowy, nowoczesny, pokoj dziecka jak to pokój malej ksiezniczki, przeciez nikt nie robi dziecku pokoju w antykach, dziewczynki lubia rozowy i malutkie, slodkie mebelki

Gość to sa zdjecia mojego salonu!!!
o ja nie moge, ladnie ktos pojechal, wiesz, ze to karalne kradziez zdjec?

jennifer8787*** Ladna sofa. Ja mam kremowa ale w ksztalcie U ale wieksza niz twoja. Ile kosztuja tak mniej wiecej te kamienie na sciane w Pl na metr? Kominek bardzo ladny. na scianie z kamienia bedzie wisieć 60calowa plazma Bo w życiu trzeba znaleźć swoje szczęście, mi się w końcu udało To fajnie niech Ci sie dobrze mieszka ale nie obraz sie normalny czlowiek nie chwali sie 60 calami na kafe albo cena Sofy np.

"charakter pomieszczeniom dodają ozdoby" Oczywiście, że dodatki są bardzo ważne. Ale samym wyborem drzwi, podłóg, układu kolorów na ścianie można zrobić efekt "wow", a można nic nie zdziałać. Ty na razie nic nie zdziałałaś. Wiem, bo widziałam mieszkanie, gdzie na sam widok drzwi człowieka murowało, jak ci ludzie je dobrali i jaki efekt stworzyły w mieszkaniu. A zapewniam, że nie był to koszt z najwyższej półki, jaki zapewne Ty byś wybrała, żeby się potem pokazać w necie. Masz ogromne możliwości, których niestety nie potrafiłam wykorzystać. Masz typowy dom. Ot, i tylko tyle.

* "nie potrafiłaś" oczywiście

Jaaaaa Muuuuuusze zobaczyć zdjęcia kuchni i sypialni!!!!!!!!! A o u córki na podłodze jest? Bo wspominałaś coś o wykładzinie?

idę spac ,dziękuję bardzo za miłe komenatrze i za te mniej miłe też gustów jest pełno i wiadomo że wszystkim się nie dogodzi:) .Milego wieczoru

idę spac ,dziękuję bardzo za miłe komenatrze i za te mniej miłe też gustów jest pełno i wiadomo że wszystkim się nie dogodzi:) .Milego wieczoru

Gość mdło, nudno i ponuro
wszystko na biało :o a ten okropny róz w pokoju dziecka to tragedia! zero klasy i dobrego gustu. Takie moje zdanie i nie mówię tego z zazdrości bo nie ma tu czego zazdrościć 😴

Gość ejjjj!ae
ale z was wredne zolzy! masz tylko dom, ot taki, po prostu.. lol, ale to jest DOM! cos cudownego, o czym marze ! jest pieknie urzadzony, najwazniejsze, ze tobie sie podoba i sie dobrze w nim bd czula. ciesz sie tym i nie zwracaj uwagi na zazdrosnice :)

Gość pokój dla ogra
tak dzeny pieszczotliwie mówiła o swojej córce -powinien być zielony

Gość fwefefe
jenifer a ty nie amsz znajomych zeby sie pochwalic i z nimi uczcic? musisz sie chwalic wszedzie? biednas ty beidna

ona i tak ma argument na wszystko-nie ważne,że głupi,ale ma:D widać,że ani krzty w niej inteligencji :D