Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ale mam piękne mebelki:)

Polecane posty

Gość a ja na to cudo
tak, to talen tak spieprzyć, ale takich talentów jest 3/4 polski. moje dziecko też ma białe meble, ale gustowne nie taki szajs. i dżenifer, nie myl stylu nowoczesnego z nijakim.plisssssssss p.s. róz u małej w pokoju mnie zabił

Gość Facet to bakteria
aż zatęskniłam za moim ex mieszkaniem, kuchnię taką piekna zrobilismy ze szok, w ogole mieszkanie ;( nie taka wioche, ale jak na wioche to ladnie

Gość woeyxc
Ile metrów ma twój salon? Nie wim czy to wina ustawienia mebli czy co- ale jakis maly się wydaje?

Gość sdgewgewgew
salon połączony jest z kuchnia?

Gość Aleksandra budująca dom
Biel jest ładna i nadaje elegancji wnetrzu, jednak jest cienka granica miedzy kiczem. Powinnaś nadać w tym salonie jakis akcent bo bedzie strasznie mdły i kicziowaty. Salon macie mały, ten wielkii komplet wypoczynkowy sprawił że wyglada to karykaturalnie. Nie twierdze że że jest żle, bo lepsze to niż brzydkie mieszkanie w bloku, ale ja mam wrazenie że chcialaś aby było nowoczesnie " na bogato" ale brak ci zmysłu w tym kierunku.

Gość hgohgijjhgnb
Dziwny kształt salonu jaki to projekt domu?

Gość wewiewq121
mi sie tez to srednio podoba. Tzn ogólnie ten salon, moim zdaniem strop jest potwornie niski, u mnie sa 3 metry i uwazam że to minimum. A zajebiscie wyglądają pomieszczenia co mają np. 4,5 metra, jakbym była bogata to przynajmniej salon bym sobie taki zafundowała. Mieszkam z starym domu przedwojennym, i mimo prostej konstrukcji uwazam, że jest ładniejszy, wielkie okna, a nie jakies świetliki... :( Inna rzecz, że ten nowoczesny wtyl to moim zdaniem porazka, nie lubie tych ostrych kantów w nim i minimalizmu, ale widziałam znacznie ładniejsze projekty w takim stylu

Gość tfgjg
Strasznie nisko są okna, jaka to wysokość?