Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

faceci boją się mnie poderwać

Polecane posty

Gość allium75
Boją się poderwać, ponieważ obawiają się o swój kręgosłup. Zrzuć kilka kilogramów, wiem, że masz nadwagę Fiku miku.

Gość ale lalusie
Pasztety to na stołówke a nie na randke.

fiku, pomyśl sobie logicznie. ­ w szkole na pewno miałaś jakichś kolegów studiowałaś ścisły męski kierunek pracujesz podobno z facetami a przy tym ciągle jęczysz na kafe o swojej samotności ­ i NIKT chętny sie nie zgłosił ­ jakieś wnioski? :classic_cool:

"fiku, pomyśl sobie logicznie. ­ w szkole na pewno miałaś jakichś kolegów studiowałaś ścisły męski kierunek pracujesz podobno z facetami a przy tym ciągle jęczysz na kafe o swojej samotności ­ i NIKT chętny sie nie zgłosił ­ jakieś wnioski? " ­ Bali się ją poderwać;) BTW, żeluś a Ty swego czasu nie jęczałaś?:P

nie jęczałam. czasem tylko miałam chwile słabości, ale miałam mega zaniżoną samoocenę i nie twierdziłam, ze nie ma nikogo godnego mnie :P

chwile słabości? codziennie zakłada co najmniej jeden topik o tym, że nikt jej nie chce. ­ popłaczesz sobie i ty wilczyco, ale dopiero za czas jakiś. w naturze nic nie ginie.

"A owe łzy miały happy end? " ­ nie przypominam sobie, bym roniła łzy. zresztą problem był raczej charakteru wyobrażeniowego :P ­ mam skłonność do przesady.

"mam skłonność do przesady." vel mitomanii :classic_cool: :P ­ "temat o bearsach jest dosc powazny bo oni kradną mi kobiety " Cóż za bezczelność! Przecież one wszystkie należą się Tobie.

"vel mitomanii " ­ fakt. ciągle piszę, że jestem brzydka, chociaż to nie ma nic wspólnego z prawdą :classic_cool:

Przymiotnik "brzydka" absolutnie nie oddaje choćby cząstki Twego paskudnego wyglądu?:classic_cool: ­ Cream, a sprecyzuj dokładnie jak te bearsy wyglądają, bo może też na nich lecę:)

nie pisałem ze mi sie wszystkie nalezą ale przynajmniej czesc powinna byc moja a bearsy podrywają laski na swoje brzuszki

Kremówka, Ty naprawdę poważne tematy poruszasz. A jaka argumentacja:classic_cool: Ale to jaka część? 1/3 z roczników '80-'90 Ci styknie? Pojawiają się pomysły zmiany Konstytucji RP, może wnieś swoje postulaty? By Konstytucja gwarantowała Ci określoną ilość kobiet, oczywiście było by to obwarowane surowymi sankcjami dla bearsów którzy by Ci je podkradali:classic_cool: