Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip

dziwne pytanie ale odpowiedzcie;D

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip

CO WG WAS LEPSZE , BYC WIECZNĄ DZIEWICĄ CZY ODDać sie facetowi cos około 58-60 lat?

Gość vvvvvvvvvv XX
zalezy.. jesli to facet ktorego kochasz to jaki problem??

Gość pleejeje
zalezy ile ty masz lat

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
nie kocham go ale to jedyny facet który zwrócił na mnie uwagę bo jestem po prostu brzydka . On chce pewnie tylko seksu a ja zastanawiam się czy skorzystać i spróbować jak smakuje seks czy czekac na ,, miłość'' chociaz nie wierze ze ktos sie we mnie zakocha

Gość pleejeje
poczekaj na kogos mlodszego.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
mam 19 lat.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
Ale pewnie nikt młodszy mnie nie zechce;(

Gość pleejeje
z takim podejściem pewnie tak. A po drugie jak aż tak depseracko chcesz stracić dziewictwo idź do pierwszego lepszego klubu, tam znajdziesz wielu pijanych chetnych. MŁODSZYCH

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
Chyba daruje sobie to;) wiesz po prostu myślałam o tym dlatego że nie mam szans na zwiazek a chciałam spróbować

Gość czabbi
z emerytem chcesz sie pieprzyć? :o

Gość pleejeje
miłość sriłość, ale 19 z 60? OBRZYDLISTWO. Wolałabym już chyba bezdomnego ok.30

Gość jaciekrecee
a pomyslałaś, ile on mógł miec partnerek/erów przez powiedzmy 40 lat? Lepiej nie ryzykuj. Poczekaj na miłość zycia, do czego ci sie tak śpieszy jeśli masz 19?

Gość Tomek kafe.teria
Podaj mail pójdziemy do jakiegoś klubu potańczymy i cię ruchne ale tak porządnie. Chyba że wolisz robić to ze sflaczalym :O :D

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
Nie no ok , przemyślałam sprawę jednak daruje sobie z tym gościem:)

Gość sdsfsdded
nie będę się śmiała. staram się Ciebie zrozumieć. A mogę wiedzieć gdzie poznalas tego faceta? No i co w Tobie jest nie tak że uważasz się za brzydka?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
To jest znajomy rodziny i od dłuższego czasu strasznie się do mnie dobiera . Sytuacja jest jasna , chodzi o seks . Teraz tylko kwestia czy ulegnę czy nie. Jestem brzydka tzn. mam zanieczyszczona cerę , wągry, włosy , które są ciemne i wyglądają na tłuste , jestem cała blada i na dodatek nosze aparat na zęby .

Gość grymaśnica
Zęby Ci się wyprostują, włosy myj codziennie, trądzik, czy krosty lecz u dermatologa. Jeszcze będziesz piękna, bo to, co opisujesz, to nie brzydota, tylko przejściowe kłopoty, które miną.

Gość sdsfsdded
To przecież nie tak źle. Czemu nie pójdziesz do kosmetyczki?

Gość ale masz problem głupia
dziewucho bo inaczej nazwac cie nie można :O nie jesteś brzydka tylko zaniedbana :O zanieczyszczona cera i wągry? idź do dermatologa po dobre kremy czy nawet leki i do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i problem zniknie :O i DBAJ o twarz :O ciemne włosy? jak ci sie nie podobają to przefarbuj na inny kolor i myj je codziennie to nie bedą wyglądały na tłuste :O a aparatu nie masz na całe życie tylko na pewien okres, kiedyś go ściągniesz i będziesz mieć ładne zeby :O

Gość Małe śliczne niepozorne
Ha a dopiero pisalam ze bidule brzydkie sie puszczaja, nie dziwie sie tej desperacji ale to przykre, w zyciu bym na to nie poszla nawet jakbym byla najbrzydszym czlowiekiem swiata, raz ze jest czas na seks, ja np musze dojrzec, dwa ze nigdy z kims obcym, z kims kogos dluzej nie znam i nie kocham, chyba ze chcesz uprawiac sex jako sport, to zabezpiecz sie i dobrej zabawy.

Gość Małe śliczne niepozorne
Poza tym masz dopiero 19 lat, ja juz milosc pierwsza miala w 5 klasie podstawowki i to wielka, w przedszkolu mniejsze ale najwiecej to sie w usta calowalismy :P 17 lat to dopiero pocalunek z jezyczkiem pfff a jak zobaczylam penisa to mi oczy wyszly na wierzch i wyskoczylam oknem z pierwszego pietra, zartuje :P

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
Włosy myje codziennie ale grzywka i tak wygląda często jakby nie była myta, na twarz używam kosmetyków do cery trądzikowej , jak wychodzę to używam podkładu . Chodzi o to ze nie mam kasy aby bardzo dbać o siebie , a zeby jak sie wyprostuja to i tak beda brzydkie przez ich kolor .

Gość iiiiiiiiiiiiiiiip
odswiezam.

Gość hiiiissa
Przestań zachwywać sie jak desperatka, nie takie brzudule chodziły z pięknymi facetami ,a Ty masz zamiar uprawaić sex ze staruchem? będziesz tego żałowała. Poczekaj, jesteś młoda. Zadbaj o siebie. Pomaluj włosy, idz troszkę sie poopalać, ubierz sie ładnie i napewno jakiś równieśnik zwróci na Ciebie uwagę. A tego staruch pogoś, naprawde rzygać mi sie chce jak mysle oo takim, który miałby mnie dotykać ...