Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3212qwqw

Poznań: zmarła kobieta i jej dwójka dzieci - lekarze nie pomogli

Polecane posty

Gość bo Polska to dno
jeszcze o tym nie wiesz?

to śmieszne.. tak samo jak pacjęt który prawie umarł przy zabiegu serca.. ale "szpital nie ponosi konsekwencji bo kardiochirurdzy operowali na umowe-zlecenie" nosz kuurr....a to jest tylko chyba w polsce mozliwe!!!!!

Gość gluck:):)
bo w tym chorym kraju czlowiek jest smieciem, nikim, poddanym placacym podatki i inne haracze, nikt sie nie przejmuje, zdychaj czlowieku i tyle....

Gość 3212qwqw
szukam innych opinii o tym lekarzu, i rzeczywiscie sa "swietne" http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/2297/Arkadiusz-Banach/anestezjolog-ginekolog_poloznik-RTG-USG/Poznan/2 46.134.123.112 Komentarz: Zdecydowanie nie polecam tego lekarza, naciąga na dodatkowe wizyty, badania. Co do porodu, to oczywiście, będzie, ale pod warunkiem, że zapłaci się mu dodatkowe min. 2.500zł - w zależności do tego, jakim samochodem podjedziesz pod prywatną klinikę pana doktora... Komentarz: Nikomu,zwlaszcza kobietom oczekujacym dziecka nie polecam tego lekarza...przed niedbalstwo doprowadzil do tego,ze moje dziecko udusilo sie pepowina...a potem lekami podtrzymywal mi martwa ciaze...zreszta nie tylko ja z winy pana doktora stracilam dziecko...ciazy na nim zarzut doprowadzenie do zgonu mlodej matki i jej dwojki nienarodzonych dzieci,o czym mozna przeczytac w internecie (artykul Gazety slupeckiej)

Gość a co Was dziwi?
od lat tak jest, liczy się kasa!!! Konowałów się namnożyło, medycyna schodzi na psy, ważny papierek, a ludzie o zdrowie niech dbają sami.

Gość 3212qwqw
czyli co, mamy przytakiwac? Jesli nikogo to nawet nie interesuje, to chyba nic się nie zmieni?

Gość pytanie brzmi
na jaka ciezka chorobe chorowala pacjentka ????????

Gość 3212qwqw
na ciaże blizniaczą, czy cieżko poczytac artykuł???

Gość oj tam glupoty
cytuje : "W listopadzie 2006 roku 20-letnia Karolina M., będąc w szóstym miesiącu ciąży, trafiła do powiatowego szpitala w Słupcy (Wielkopolskie) z poważną chorobą " JAKA ?

Gość zeby zyc trzeba
ale jakim cudem nie wykonali glupiego usg??? nie rozumiem

Gość wspolczuje wam mieszkania
w tak szurnietym kraju.Jeszcze dzieci tam wychowujecie. Horror! Polska to jak kraj trzeciego swiata.

Gość Glukozka
Potwornie nienawidze generalizowania i tej cholernej nagonki na Polskę :-O Jak ci jednej z drugą tak źle, to spierdalajcie z tego kraju!!! To ze trafił się jeden konował, nie znaczy, ze wszyscy lekarze tacy są. Ja sama urodziłam bliźniaki, pod koniec ciąży trafiłam z tachykardią u jednego z dzieci na izbę przyjeć warszawskiego szpitala przy ulicy Karowej. Szpital był przepełniony po brzegi, właściwie powinni mnie odesłać do innego, nawet przez chwilę szukano dla mnie placówki, ale przybiegła ordynator i powiedziała, ze ona nie ma nerwów na to, by w takim stanie wozić pacjentke,tylko szybko z nia na blok. Zgodę na cc podpisywałam w windzie. Wszystko szybko, sprawnie. Od początku do końca jestem bardzo zadowolona i nic nie mogę zarzucic temu szpitalowi.Podobnie jak innemu w Warszawie, gdzie rodziłam pierwsze dziecko. Już pomijam wszystkie wczesniejsze pobyty na IP, bo w drugiej ciazy mialam problemy z szyjka i skurczami, ZAWSZE miałam odpowiednią obsługę, zajmowano się mną na najwyższym poziomie. Jak wam tak źle, to jedzcie do Norwegii czy Wielkiej Brytanii,tam cieżarna lekarza przez całą ciaze nie widzi, usg też jakos tak nie za często :-O Tylko narzekać potraficie. I jeszcze zazdroscić. I opluwać innych. Cudze chwalicie, swego nie znacie.

Gość ex-D.Bill3+99-*
od niewidzenia lekarza w ciązy jednak kobiety w UK jakoś nie umierają, od minimalnej ilosci USG też... powiedz o tym narzekaniu rodzinie kobiety, na pewno Cie zrozumie i że sami sobie winni, bo nie dali w łapę od razu - to tak a propos 'swego nie znacie'

Gość ja pierniczę!!!
a ja w tym szpitalu będę rodziła Ale fakt jest taki że w Poznaniu nie chcą nigdzie robić cc nawet jak ktoś ma wskazania. Może po wyrokach cos sie zmieni

Gość weweqweqw
ja mam dziecko niepełnsoprawne, bo mi zrobili za pózno CC