Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasuaamante

Luteina nie pasowała a może coś innego ?

Polecane posty

Gość lasuaamante

Witam ! Niedawno zaczełam współżyc z chlopakiem .Z poczatku bylo wszystko w porzadku , uprawialismy seks czasami z zabezpieczeniem czasami bez. Nigdy nic mnie nie bolalo i nie mialam zadnych dolegliwosci. Niedlugo bylo podejrzenie , ze jestem w ciazy gdyz 2 tygodnie spoznial mi sie okres. Zaczelam zazywac luteine poniewaz lekarz mi ja przepisal. Po 5 dniach pojawil sie okres , ale i pewna dolegliwosc. Podczas okresu swedziala mnie pochwa i bardzo bolalo kiedy oddawalam mocz. Po okresie bylo to samo. Kiedy razem z chlopakiem znowu zaczelismy uprawiac seks zauwazylam , ze czlonek wchodzi o wiele gorzej niz wczesniej . W pochwie czuje " suchosc " pomimo tego , ze jestem podniecona. Przeszkadza mi to nie tylko podczas stosunku , ale i ogolnie gdyz pochwa swedzi. Czy ktos mial podobna sytuacje i moze mi cos poradzic ? Dodam , ze dbam o higienie intymna , nosze wkladki i podmywam sie dwa razy a czasami nawet wiecej w ciagu dnia.

Gość Perw mobilna
Infekcja spowodowana miesiączką i/lub seksem. Luteina nie ma z tym nic wspólnego.