Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorere i już

Interesujące ogłoszenie o prace :)

Polecane posty

Gość trelemorere i już

Wymagania KOGO NIE POTRZEBUJĘ * Wszelkim studentom/absolwentom kierunków produkujących bezrobotnych (politologia, europeistyka, ochrona środowiska, socjologia, psychologia etc. etc.) - z góry dziękuję - NIE APLIKUJCIE - potrzebna mi osoba umiejąca myśleć perspektywicznie o przyszłości * Widzom papki telewizyjnej, seriali, programów typu "Gwiazdy coś tam robią", kup w., tomaszów l. et consortes - również z góry dziękuję - NIE APLIKUJCIE - nie dogadamy się * Osobom chcącym "chodzić do pracy" zamiast pracować - z góry dziękuję - NIE APLIKUJCIE - będziecie się ze mną źle czuli

:D ja widziałam równie dobre, chyba dla jasnowidzów: "Zatrudnię pracownika. Tel: XXXXX" Koniec. Ani słowa, czy szukają magazyniera czy krawcowej czy może stenotypistki, nawet o tym w jakiej branży działa ta wspaniała firma.

Ja bym nie odpisala, bo wydaje mi sie, ze potencjalny pracodawca jest aroganckim, przemadrzalym chamem. Poza tym nie ma nic zachecajacego w tym ogloszeniu

Gość niecyk
Co ty pieprzysz, po politologii można śpiewać disco polo.

Gość anty100MB
Ciekawe jakie jeszcze miał kierunki na myśli po etc...

ale chwila, to jest fragment ogłoszenia czy całośc ? znaczy czy jakikolwiek konkret jest w tym ogloszeniu czy samo pierdolońsko bez treści ?

Gość trelemorere i już
To tylko częśc ogłoszenia z infopraca, które jest dośc długawe. Jest tam rowniez informacja kogos szuka.