Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinunia 1234554321

Problem z facetem i jego komórką

Polecane posty

Gość Tinunia 1234554321

Mam 25 lat mój ukochany 28 staż 4 lata, a ja ciągle walczę z tym, że on nie pozwala mi wziąć swojego telefonu do ręki wyrywa mi go gdy już uda mi się go wziąć, wejść np na jakieś jego konto społecznościowe też nie mogę. Rozumiem prywatność, ale coś takiego?p o tylu latach? Ostatnio wkopał się bo napisałam do niego smsa z bramki sms który doszedł po chwili chciałam chwycić komórkę, ale jak zwykle był szybszy i za im cokolwiek odczytał powiedział, że to pisze jego kumpel (zawsze ten sam gdy pytam kto) a później zapadła już tylko cisza gdy zrozumiał że to ja napisałam smsa. Jakoś ostatnio było mi w tym związku dobrze i może przeoczyłam jakieś symptomy np zdrady?

Gość Tinunia 1234554321
up:)

Gość wrrrrrrrrr
cos kreci i to jest pewne, na pewno z innymi laskami romansuje i boi sie ze akurat jak wezmiesz ten tel to przyjdzie jakis sms od kolezaneczki

Gość Tinunia 1234554321
Kiedyś już bły takie akcje że nagle odzywały się byłe niby same z siebie ale ta wersja taka prawdziwa nie była w tedy ja robiłam hałas i od tego czasu albo oazuje sie że ma pustą skrzynkę albo chowa wręcz telefon

Zapewne pisze z jakas dziewczyna skoro sie denerwuje gdy tylko łapiesz za jego telefon. Być mozę nie chce z toba zerwac ale jak to facet szuka okazji moze sie trafi inna interesująca dziewczyna.

Gość wrrrrrrrrr
pogadaj z nim, albo przestanie ukrywac przed toba tel i smsy i wszystko ci mowi albo mowisz ze to koniec bo nie masz zaufania do niego, jak wybierze koniec to wszystko jasne

Gość Tinunia 1234554321
On ogólnie twierdzi i okazuje że jest zakochany ale co mu tam w głowie i sercu siedzi kto to wie ;/

Gość nasz staż też 4lata
nigdy nie ukrywał ani kom ani żadnych haseł... coś Twój nie jest ok...