Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaaa28

do mezatek:(

Polecane posty

Gość karolaaa28

Jestem w kropce i nie umiem sobie z tym poradzić. Zaraz napisze o co chodzi

Gość karolaaa28
Otóż nie dawno wyszłam za mąż. Wszystko było do tej pory w porządku kilka lat narzeczenstwa udanego z reszta, planowany ślub i początek wspólnego życia, aż nagle z dnia na dzień zaczęłam myśleć o koledze z pracy.i nie mogę przestać.rozmawiamy że sobą codziennie,są to mile słowa rozmowy i żarty. Pierwszy raz spotkałam sie z osoba o takim poczuciu humoru. Fascynuje mnie. I nie wiem Czy to normalne. Boję sie że mi nie przejdzie. Zaznacze że żadne z nas nie zdradzi ją męża on żony. Pomóżcie

Gość bcvbvccvbnbcv
szmata

Gość Renaaaaaaaaaaa
zdradzisz, zdradzisz nie Ty pierwsza i nie ostatnia

Gość karolaa28
Nie chce zdradzić. Chce być z mężem tylko to myślenie nie daje mi spokoju

Gość karolaa28
Nikt nie chce porozmawiać?

Gość qmaku
masz przejebane,trzeba się było nie hajtać

Gość karolaa28
Nie żałuję ślubu tylko chce wiedzieć co mam zrobić żeby przestać myśleć

Gość wyjątek
Jesli nie chcesz ulec pokusie nie dopuszczaj do takich sytuacji. Unikaj spotkań z tym drugim. Pamietaj co ślubowałaś/przyrzekałaś mężowi. Masz uczynić wszystko aby Twoje małżeństwo było szczęśliwe i trwałe, a takie zauroczenie nie jest z pewnością czynnikiem wzmacniajacym Twój związek.

Gość mamaama
To tylko fascynacja. kilka lat z tym samym facetem i wkradła się nuda. Pojawił się ktoś inny od męża i tobie zakręciło się w głowie. Też mam męża, kocham go, ale podobają mi się też inni faceci, ale co zrobić, jestem kobietą i działają na mnie mężczyźni. Nie znaczy to, że chce odejść od męża. Mój mąż dalej jest dla mnie atrakcyjny. Radziłabym ci nie iść dalej z tym kolegą. Niech zostanie to tak jak jest

Gość barbarossa1991
przejdzie Ci to!, zgadzam się ze to fascynacja ! najgorsze co mozesz zrobic to zdradzic ! pozniej bd zalowac nie cofniejsz czasu a po zdradzie napewno nie bd tak jak kiedys miedzy Toba i mezem

Gość aaaaaalllllll
powiedz, co szkodzi iść na całość, to teraz modne, wszystkie seriale to pokazują, zawsze przeżyjesz cos nowego, a jak powiedziała Monika Richardson "życie ma sie tylko jedno", tylko zrób to dyskretnie, a co bedzie dalej to zobaczysz sama, mozliwosci jest kilka: moze stworzycie zwiazek, moze zostaniecie kochankami, może to bedzie jednorazowa przygoda

Gość karolaa28
Dziękuję dziewczyny za zrozumienie. Też kocham męża ale ten ma kilka cech które chciałabym by posiadał mąż. Ten jest większym optymistą, do wszystkiego podchodzi z uśmiechem a mój mąż wręcz przeciwnie. Nawet gdybym była sama to bym sie o niego nie starała bo wiem że ma żonę i dziecko. Eb ciężko mi

Gość barbarossa1991
porozmaiwiaj szczerze z meżem powiedz mu co się Tobie nie podoba i zmiencie zeby bylo lepiej, wtedy nie bedziesz myslec o innych kolesiach!! i przypomnij sobie co mu przysiegalas!

Gość twoje oczy lubią mnie
też przeżywam zaurocznia , fascynazje ale uważam ze przeżywa je każdy...jakiś czas sie myśli o tym innym facecie a potem któregoś dnia po prostu przechodzi...nie warto rzucać związku na szale chwilowej potencjalnej przyjemności tym bardziej jeśli sie kocha osobe z którą sie jest i jest z nią nam dobrze...

Gość qmaku
ja ci powiem pierdol to,twój stary tez penie myśli o innych,ty jak przestaniesz o tym to zaczniesz o innym,takie zycieco sie będziesz oszukiwać,człowiek z natury nie jest monogamistą i nie zmienisz tego

Gość karolaa28
aaaaalllllll nie umialabym zdradzic tylko chciałam wiedzieć czy tylko mnie to spotkało i czy to normalne

Gość karolaa28
Rozmawiałam z mężem ale on sie obraża i w złości mówi że. Jak mi nie pasuje to żebym sobie. Zmienila. Pierwszy raz mi sie coś takiego zdarzyło. A znam tego kolegędlugo a zamieszkał w mojej głowie z dnia na dzien;(

Gość twoje oczy lubią mnie
wiekszość ma takie chwile

Gość aaaaaalllllll
nie mozna uogólniac, sa bardziej monogamiczni lub mniej monogamiczni, autorka sama musi sobie odpowiedzieć na pytanie, czy chce być z jedna osobą, czy nie, nie kazdy musi być w związku, prawda jest natomiast taka, że to co ona przeżywa to zauroczenie, jaki jest ten nowy na codzień nigdy sie nie dowie, dopki z nim nie spróbuje - czy warto? tego nie wie nikt, ale autorka jest na pewno znudzona swoim mezem i predzej czy później będzie chciała sprobować czegos innego - nie popieram, nie potepiam

Gość karolaa28
Nie jestem zmusZona, jest dużo bardzo tajnych chwil, czasami trudnych ale sie wspierały. Tylko dlaczego tak w jednej chwili zaczynamy patrrzec na kogoś inaczej

Gość karolaa28
Przepraszam za bledy ale pisze szybko i że słownikiem

Gość aaaaaalllllll
twój mąz ma racfję, przeciez widzialaś jaki jest i z jakiegoś powodu chciałas się z nim związać, oczywiscie widzisz teraz że to był bład albo zmieniły ci się potrzeby tak bywa, współczuję, ale nie krzywdź swojego faceta, powiedz mu co myslisz i rozstańcie się w zgodzie, na pewno znajdziesz kogos fajniejszego, chociaż ci fajniejsi sa raczej bardziej monogamiczni no ale zawsze mozna co kilka miesiecy/lat zmieniać jeśli nie to przestań mysleć o głupotach, tylko weż się do roboty, tak to jest jak ludzie się nudzą

Gość dłuuugo zona
NAwet nie wiesz jak cie rozumię. Z moim mężem jestem juz ponad 10 lat i też zdarzają się jakieś zauroczenia, flirty.... Najgorsze że w tym "drugim " widzimy same ideały. Ale wiesz dlaczego? Dlatego że nasi mężowie są z nami długo, widzielismy ich w różnych - dobrych i gorszych sytuacjach, nie udajemy przy sobie tylko jestesmy naturalni, zdarzają sie kłutnie, sprzeczki, a tamten? Jest z nami chwilę!!! Wiem że trudno skupić mysli, że trudno z tym skończyć ale uwierz że najlepiej gdy nie pójdziesz dalej.Nigdy nie posunęłam się do seksu i wiem że gdybym to zrobiła zniszczyła bym siebie, męża i "tego innego". Chyba że przestałaś kochać męża, to zmienia to postać rzeczy....

Gość dłuuugo zona
Ja mam taki problem, że kocham męża najbardziej na świecie, mamy cudowne dziecko, rozumiemy się, dobrze nam razem,mamy te same poglądy, przyzwyczajenia i upodobania aleeeeeeee...... mąż przestał pociągać mnie fizycznie- nie mam ochoty na sex;/;/;/;/

Gość dsjhdhd
Swędzące pochwy powinny być wycinane bez znieczulenia :o

Gość karolaa28
Nie chce odejść o męża bo go kocham a to jest tylko zauroczenie i gdybym miała w planach go zdradzić to bym nie brała ślubu a gdybym pokójchal innego to bym sie rozwiodła a ia nie chce. Pozostaje tylko z moimi myślami.

a ja po 6 miesiacach malzenstwa ,poznalam faceta idealny zawsze o takim marzylam i tez mialam dylemat byc z nim czy z mezem.z mezem niebardzo sie ukladalo.Wtedy moja babcia powiedziala ,zamknij oczy i wyobraz sobie siebie za 10 lat ,kogo widzisz przy sobie meza czy tego drugiego?Zobaczylam tego drugiego.Odeszlam od meza.Z moim drugim mezem jestesmy razem 10 lat ,wciaz sie kochamy i jestesmy najlepszymi przyjaciolmi.Chociaz wszyscy mowili ze on mnie wykorzysta i zostawi.Nigdy niezalowalym swojej decyzji ,wiec warto ryzykowac,zycie jest tylko jedno

Gość karolaa28
Nie jestem w stanie przewidzieć co będzie za 10lat. Ale ten jest nie osiagalny bo ma żonę i dziecko a ją mam męża i nie dopuszczeni sie zdrady nawet gdybym cierpiała. Najgorsze jest to że mi go brakuje:( mam nadzieję że mi przejdzie

bo ty niekochasz meza ,gdybys go kochala naprawde zaden facet by nieistnial dla ciebie.Zakochalas sie w tym drugim .