Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja tez TAK CHCE

Widziałam wlasnie kobiete którą faceci podrywają na ulicy ! Tez tak chce

Polecane posty

Gość Ja tez TAK CHCE

Ubrana byla w krotka spodnice przed kolano czarna, gora tez czarna jakas kurteczka welniana, i bialb koszula, dlugie blond wlosy, lekko opalona zadna solara tipsiara, wysoka, bordowe buty na obcasie z papierosem w ustach... Faceci sie za nią ogladali odwracali glowe, kierowca autobusu na pasach otworzyl okno i do niej 'tak wczesnie papierosek dopiero 7' usmiechnal sie a ona ' to moje drugie sniadanie'. W autobusie zaczal ją zagadywac mlody facet ze zimno , ona to samo ze nie wziela czegos cieplejszego...kurwa tez tak chce :(

Trochę więcej pewności siebie. Kobieta świadoma swoich walorów wydaje się atrakcyjniejsza. Ma specyficzny sposób poruszania się, emanuje siłą, a to się facetom podoba - wcale do tego nie trzeba być wybitną pięknością. Sophia Loren powiedziała już dawno temu, że seksapil w 50% to to, co posiadasz, a w 50% to, co myślą inni, że masz. Uwierz w siebie, uśmiechnij się, a efekty przyjdą same.

Gość no taaak vałkę
wszyscy podrywają, piękności niestworzona hehe

No nie wiem czy to takie fajne na mnie faceci reagują taj jak kiedyś laski na Elvisa Presleya żyć nie można oświadczają się na ulicy a najgorsi są szmaciarze idacy z zonami albo pchajacy wózek z dzieckiem takich nienawidzę

ja wiem ze ciężko ci uwierzyć ze na kafeterii siedzi bogini kobieta totalna czyli ja ty myślisz ze same tu warchlaki jak ty same niedorobione głomby patrzysz w lustro i nie wierzysz kręcisz przecząco głowa targasz się ze resztki włosów nie to niemożliwe....