Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dklv.rm

Heh, myślałam, że facet, który przestał odp jest jakimś ciachem a tym czasem...

Polecane posty

Gość dklv.rm

Koleżanka poprosiła mnie, abym poszła jako osoba towarzysząca na wesele z jej dobrym przyjacielem. Twierdziła, że on jest ok, tylko strasznie nieśmiały. Zgodziłam się, co moim zdaniem było jakimś poświęceniem bo wesele jest już w sobote. On pisał z błędami ortograficznymi i szybko poprosił o fotki. Uprzedzam gadanie - pięknością rasową nie jestem, ale brzydka też nie, raczej taka jakich wiele na ulicy. Jak otrzymał zdjęcia nie pofatygował się nawet aby cokolwiek odpisać w stylu, że nie jestem w jego typie. Zero. Myślałam wiec, że on musi być przystojny a tym czasem odnalazłam go :O : http://www.voila.pl/450/pzwn0/?1 I z dwojga złego zaczęłam się cieszyć, że nie przypadłam mu do gustu.

Gość dklv.rm
bo jak chodzi o ligę to raczej on nie jest w mojej. Te zakola powaliły mnie

Gość kafeteryjna dziennikarka
a teraz wstaw swoją fotkę to ocenimy 🖐️

Gość e.emme
faktycznie obleśny...

Gość przestań spamować
o fak! koleś porażka - typowy polski kartofel i również typowo wydaje mu się, że może liczyć na, co najmniej, modelkę żenujące są takie ćwoki, ale to niestety standard - krzty autokrytycyzmu, za to wymagania z kosmosu

Gość e.emme
o tym samym pomyslalam. Kolezanka jest w szoku bo dobrze go zna a takiego braku kultury nie spodziewała się po nim, tym bardziej że miał dziewczyny przeciętne a to tylko wyjście na wesele

Gość kafeteryjna dziennikarka
hahaha, sama odpisuje sobie pod tematem żeby potwierdzić własną opinię :D :D 🖐️ pewnie jesteś brzydka, a do tego głupia jak but dlatego tak cię zabolało

Gość ahahahahaha
prawda taka, ze jakby nie wygladala to przy nim i tak bedzie pieknoscia nawet jakby byla garbata:D