windnita 0 Napisano Październik 11, 2012 hejka załozylam topik nowy bo niestety wszystkie na ktorych bylam padly :) Jestem 4 dzien na diecie startowalam 8.10 z waga 79,8 dzis 11.10 waga 78 czyli 1,8 kg mniej I walcze ale niechce byc sama bo łatwiej mi jak ktos jest ze mna :) Wiec licze na was że bedziemy dziennie tu moja dieta bedzie trwac do odwolania czyli jak osiagne wage 65 kg :) wiec długo pozdrawiam i zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opefrere Napisano Październik 11, 2012 jaka dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Październik 11, 2012 Jak narazie jestem na Kapuscianej diecie 4 dzien - ale ta dieta jest zmodyfikowana przez moja kolezanke dietetyczke :) wiec 5 dni zupa owoce i warzywa :) a sobota i niedziele 1000 kacl aby sie oczyscic i troche zkurczyc zoładek :) chyba to jest dobre mi to pasuje i nie jestem głodna a to chyba najwazniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alooola Napisano Październik 16, 2012 i co ????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaolqqwq Napisano Październik 16, 2012 chyba autorka nie wytrwała a namawia innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach