Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelincia30

ciagla czkawka u miesieczniaka pomozcie

Polecane posty

moje miesieczne dziecko ma na dobe z 10 razy czkawke,wiem ,ze czkawka u noworodkow jest normą ,ale czy az tyle razy dziennie ?????? zaczynam sie martwic ,czy wszystko ok

Gość kamcia1507
Moja córka też miała często czkawkę i wszystko jest ok. Od teściowej słyszałam, że to objaw choroby serca, ale byłam z nią na EKG i echo serca i wszystko w jak najlepszym porządku

Moj synek ma niecałe 7 tygodni i też ma czkawkę, niemal od urodzenia, po kilka razy dziennie, ale nawet mi do głowy nie przyszło, że może to być objawem czegoś złego :)

Gość natmik
czkawka jest zupełnie normalna, nie ma nic wspólnego z sercem! moja dzidzia już w brzuchu czkała po kilka razy dziennie od łykmania wód płodowych. Teraz ma 2 miesiące i często czka. Lekarz mówił ze za szybko łyka pokarm i łapie dużo powietrza.

Gość dobra--mama--x
Ja nie chce nic mowic ale czy to nie jest przypadkiem jakas anomalia neurologiczna? Wygoogluj sobie ciagle czkawki u dziecka. Moja tez miala czkawki i wtedy o tym czytalam ale teraz juz nie pamietam. Dodam tylko ze moja kruszynka byla urodzona z asymetria, czyli wada neurologiczna. Jest teraz po rehabilitacji metoda Voity i juz chodzi. Wszystko jest w porzadku.