Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka025

kremy do pupki pod pieluszke !! wypowiedzcie sie

Polecane posty

mam kilkak remow pod pieluszke i tak raz jednym biore dziecku ,raz drugim ,czy od tego moze sie jakies uczulenie zrobic ,czy cos ??? czy moge tak robic ??? moje dziecko ma troszke ponad miesiac

ja mam sudokrem ale on jest bardziej chyba przy odparzeniach niz na co dzień, smaruje pupke bambino i nic sie nie dzieje, czasem sypie talkiem, czasem innym kremem:) zmieniam i nic sie nie dzieje... po za tym znalazłam fajne chusteczki które dodatkowo "coś" maja że nakłada sie takie "coś" śliskiego na ciałko i pupa sie nawet nie odparza jak nie posmaruje :) Moja mała dostała uczulenia na pampersy "pampers" i wtedy smarowałam Linomagiem, świetna maść :). Na uczulenia i podrażnienia, to już tak na zaś Ci piszę :) A jak by się zaczynały kolki to polecam biogaie i esputikon:)

od tego uczulenia nie bedzie. z nie mieszaniem chodzi o to zeby w razie reakcji uczuleniowej wiedziec co ja spowodowalo. bo tak to nie wiesz czy uczulenie jest od kremu X czy Y. co wiecej uczulenie moze wystapic od masy innych rzeczy a wtedy wykryc przyczyne jest bardzo ciezko! u mojego starszeu uczulal jakis skladnich pieluch jednorazowych (wszelkicvh jakich probowalam, w koncu na wielorazowe przeszlam). uczulal tez sudocrem. z kolei u mlodszego odparzenia sa zawsze jak ja zjadlam jablko (jak jeszcze karmilam), teraz jak jemu dam troszke sprobowac to tez od razu pupa czerwona, taka sama reakcja po papryce jest.