Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

cienkie wlosy - jak sciac?

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaa

jak sa cieniowane to nie dosc ze sie pusza to jeszcze jest ich polowa mniej a podobno ma to dodac objetosci:O jak sa proste to szybko oklapna to jak sciac?:(

Cienkich włosów się nie cieniuje!Ja tak robiłam i zawsze na cxzubku głowy miałam włosów duzo a na dole same strzępki :O

Gość zalamanaaaaaaa
ja tez teraz podrosly ale musze nadal fryzurze jakis ksztalt ale nie wiem jaki, bo sa oklapniete:O

Gość zalamanaaaaaaa
nikt?:(

Zależy jakie masz teraz długie i ile masz samych włosów. Jeżeli masz ich dużo, tylko są delikatne to możesz mieć po prostu krótką frysurę - wtedy nie będą takie oklapnięte. Inna opcja to po prostu bob delikatnie ścieniowany na dole żeby tak nie przyklejał się do głowy.

Gość zalamanaaaaaaa
mam do ramion, wlosow mam dosc malo po tych cieniowaniach, bob mi nie sluzy bo wlosy mam delikatne i jest trudny do ulozenia, wlosys szybko sie wywyjaja na kazda strone:O nie wyglada to ladnie

Ja też mam cienkie włosy i zawsze miałam prosto ścięte, ostatnio zaryzykowałam i ścieniowałam - tak mało, nie od czubka głowy, tylko od połowy długości, jedną warstwę, większość została niepocieniowana. No i rewelacja :)

To też od ścięcia zależy - może zapytaj dobrej fryzjerki co można z Twoimi włosami zrobić? I nie chodzi mi o boba takiego co z tyłu jest krótszy tylko mniej więcej ta sama długość z jakąś grzywką i włosy ścięte pod kątem tak żeby same się nie odwijały.

Gość zalamanaaaaaaa
ja juz obeszlam, chyba wszystkie zaklady w miesxcie, zawsze konczy sie tak ze spinam wlosy bo mi sie nie podoba efekt:( teraz czeka mnie kolejna wizyta zobaczymy

Gość zalamanaaaaaaa
a teraz jak masz? to ja juz nic nie wiem:O