Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 5 latki

Pytanie do rodziców 5 latków DENTYSTA !

Polecane posty

Gość gość
Ja pierwszy raz z dzieckiem byłam gdy dziecko zaczęło ząbkować, aby Pani przepisała maść jakąś przeciwbólową i bardzo dobrze, że poszłam, ponieważ dowiedziałam się, że trzeba już z pierwszymi ząbkami chodzić do dentysty, aby sprawdzać czy dobre rosną i czy nie ma próchnicy. My byliśmy w https://gdanskiecentrumstomatologiczne.pl/ i naprawdę polecam, ponieważ była bardzo kompetentna i miła obsługa

Gość KarolinaMazur88
Ja swojemu dziecku nie musiałam dawać żadnych tabletek na uspokojenie. po prostu wybrałam się do dobrego gabinetu stomatologicznego, gdzie jest wizyta adaptacyjna dla takich dzieci ;) z mojej strony bardzo polecam gabinet Centrum Stomatologiczne Demed na Woli ;) Dzieci sa wprowadzone we wszystko, wiedza do czego służy dane narzędzie ;) Na końcu dostaje małą nagrodę dzielnego pacjenta, jakąś naklejkę czy coś ;)

Gość Julia Moniuszko

Również chodzę do Centrum Demed z tym, że w Łomży. Z dzieckiem chodzi się na taka kontrole co 4 miesiące. Takim małym, który ma jeszcze mleczakiz ewzględu na to, że szybciej się psują.

Gość ddddaggaasa

Pierwsza wizyta z dzieckiem u dentysty wcale nie jest taka zła. Wszystko oczywiście zależy, od przychodni jaką sobie wybierzemy. Im lepiej nastawiona na małych pacjentów tym lepiej. W moim przypadku wybór padł na Dentala na ul. Lwowskiej. Sama leczę u nich zęby od dłuższego czasu, zatem mój wybór był raczej oczywisty. Nie zawiodłam się - oj nie. Córka była bardzo zdenerwowana, jednak dzięki pozytywnemu podejściu lekarzy i dużej dawce uśmiechu udało się przezwyciężyć jej strach. Każda kolejna wizyta była dla niej dużo łatwiejsza, w czym duża zasługa jest właśnie samych lekarzy.