BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, Sofi napisał: Myślę ,niedobrzy pisze się razem i piszemy o ludziach ,którzy są zdrowi na umyśle Czy Ty już pisałaś ten komentarz ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 16, 2021 3 minuty temu, Różniczka napisał: Mnie rodzice nauczyli szacunku do osob starszych (szkoda ze ciebie nikt tego nie nauczył) i wiem że nawet gdy starsza osoba zapomina czy nie jest tak sprawna jak młoda to wiem że tak wygląda starość. Z tego co piszę nie wynika ,że nie szanuję starszych ,tylko ,że traktuję ich na równi z innymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Czy Ty już pisałaś ten komentarz ostatnio? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 16, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: Nie Jestem pewna, że już to czytałam słowo w slowo. Albo mam zwarcie systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 16, 2021 Mam deja vu 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Mam deja vu 🥴 Albo kolejne wcielenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Marzec 17, 2021 Jak będziesz stary tez nie beda cię lubieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach