Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka9909

Ciążą obumarła, czy trzeba łyżeczkować?

Polecane posty

Gość Karolinka9909
Tak wiem, zbyt zaufałam mu ,na cale szczęście zrezygnowalam już z jego usług , jest nikompetentny na moje... ja chcę po prostu uniknąć łyżeczkowania za wszelką cenę

Gość kaaasssiiiaaaaaa
Napisz czego dowiedziałaś się u lekarza, jestem ciekawa

Gość karolinka9909
Dziewczyny !! Byłam dzisiaj u innego lekarza (polskiego) , który okazał się bardzo miłym i doświadczonym człowiekiem,wytłumaczył mi wszystko po kolei.Moja ciąża trwa nadal!!!Po prostu zarodek jest jakby o pół tygodnia cofnięty w rozwoju, mówił,że może być to spowodowane tym,że mam nieregularne okresy i wtedy nie można dokładnie obliczyć kiedy mogło dojść do zapłodnienia.Mam siebie i maleństwo w środku szanować, jeść witaminki,łykać kwas foliowy i mieć nadzieję,że wszystko będzie dobrze, jestem przeszczęśliwa!!!!!

Gość karolinka9909
Nie zadziałał.Miałam tylkoo brązowe plamienie.Dzisiaj lekarz stwierdził,że jest już bezpiecznie i czysto i ja mam wielką nadzieję,że nie wpłynie w ogóle na moje maleństwo !!!!

Gość Karolinka9909
Dzięki wielkie, właśnie zaraz idę do lekarza GP , tzn nie prywatnie lecz na tą kasę chorych i zaczynam leczenie właśnie w ten sposób :)

No to gratulacje oby już teraz wszystko było ok. Ja własnie miałam nadzieje że w moim przypadku okaże się ze jednak lekarz sie pomlił... ale ciesze się ze tobie się udało. Powodzenia