Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManiaWw

Zobaczcie w jakis sposob poznalam wczoraj fajnego faceta

Polecane posty

Gość ManiaWw

Witajcie. Wczoraj w drodze na zajecia bylam swiadkiem nastepujacej sytuacji: po drugiej stronie ulicy facet kopnął psa, nie zdazylam krzyknac jak zobaczylam jak podbiegl do niego mezczyzna i kopnal go w dupę tak, ze facet sie przewrocil, nie wiem jakie zadal mu pytanie bo dopiero podchodzilam ale cos w stylu- i jak, dobrze ci tak?! No i rozwinela sie dyskusja- Ja, On i ten kutas, ostatecznie gosc sploszony, przepraszajac odszedl, a na wiesc ze On wie gdzie on mieszka to az sie trzesl, oczywiscie nie wie ale podzialalo. W kazdym razie poznalam fajnego czlowieka, z ktorym jutro jestem umowiona na kawe, nie dosc ze przystojny, zrobil dobre wrazenie to jeszcze tak pieknie zareagowal na krzywde slabszych, zwlaszcza zwierzecia ktore nie moze sie obronic!!!! Ja zawsze reaguje, co prawda nie uzywam sily, ale uwazam ze tutal slusznie zostala uzyta, w taki sam sposob jak w stosunku do psa. Nienawidze takich sytuacji, reagujcie ludzie zawsze!

Gość tylko kibole sa
:D nie ma sie co smiac, kiedy widzialem podobna sytuacje, brawo dla was!!

Gość he didnt want a love song
To bardzo fajnie :) :D

Gość ManiaWw
Lubie ruchać sie na pierwszych randkach :)

Gość ta jasne jasna jasne
Ale kopać go nie musial, to było prostackie.

Gość ManiaWw
Właśnie uważam że dobrze zrobił, niech kutas poczuje co zrobił swojemu psu, więc nie masz racji, czasami trzeba zginąć od miecza jak się nim wojuje do słabszych.

Gość ManiaWw
Fajnie że nie każdy jest obojętny, że są jeszcze ludzie którzy reagują na krzwydę, a nie jak większość wystraszonych i obojętnych, przechodzi obok, co jest godne pożałowania. Tyle w temacie moi drodzy. Napisałam bo uważam że temat godny uwagi. Pozdrawiam

Gość michalellla
fajnie ze zareagowa ale kopac gio nie musial, to strasznie prostackie, oby kiedys ciebie tak nie kopał

Gość ta jasne jasna jasne
Nie masz racji,. Mógł to rozegrać z klasą.Nie należy odpowiadać przemocą na przemoc.

Ja bym umarła ze śmiechu gdybym zobaczyła,jak koleś innego w takiej sytuacji kopie w dupę z całej siły :D A co do rozegrania tego z klasą-jestem zdania,że skoro ktoś był w stanie kopnąć biednego psiaka,to bardzo dobrze,że jemu ktoś mocniejszy pokazał jak to jest zarobić kopa w dupę.Nie da się do kogoś bez klasy podchodzić z klasą-to jak czytać świni Szekspira.

Gość ManiaWw
randka nie wyszła :O nie chciałam mu zrobić loda i kopnął mnie w dopala aż się zatoczyłam :(